A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Szidták többen az előző verziót, de az nekem használható volt laptopon és telón egyaránt. De komolyan ez ami most történik, ez minősíthetetlen. Kíváncsi lennék, hogy milyen ügyfél lemorzsolódással számoltak, mert annak tuti többszöröse lesz.
Na eddig nem kaptam meg a jóváírást, igaz éjfélig még 25-e van. Válasz levelük szerint a 23-án teljesült adás-vétel után 25-én kapom meg a jutalékkedvezményt.
Hiába bosszankodsz ettől nem fog megoldódni a problémád. Változtass és menj át máshova. Nem fog változni semmi ez 100%. Az erste a random megvétele után se csinált semmit, hiába ígérgettek telefonba ezt meg azt. Keress más brókert és ha találsz olyat ami jó akkor szólj :D
Sziasztok! Én nem szeretnék real-t, de még így sem látom a könyvet sehol. Se 5-ös, se 10-es könyv nincs. Ti hol látjátok, mert csak egy vétel/eladás adat jön csak meg valahol a jobb felső sarokban.
Bocsi, de nem bosszantani szeretnélek, csak tájékozódni. Nem értem ezt a 20 perces dolgot. Én igaz, hogy pillanatnyilag csak részvényekkel kereskedek, de nekem azonnal működik mindig, max 20-30 másodperc. Csak hogy tudjam mivel nem szabad próbálkoznom, ami 20 percekkel öli az ideget.
Leghatásosabb az lenne, ha tömegesen zárnánk a számlákat ennél a mocsok szemét brokernél. Akkor talán figyelnének a ügyfelekre is, akik a pénzt keresik nekik, és talán lenne valami pozitiv változás.
Igen, az is komoly probléma, mivel a profit termelés a célja a kereskedésnek, és ha nem termel profitot akkor teljesen felesleges fenntartani számlát egy ilyen brokernél! Viszont az, hogy nem csak nem termel, hanem még veszteséget is okoz az ügyfeleknek azzal hogy nem tudok időben beadni megbizást a szemét rendszer miatt, az türhetetlen! Ez a tetves broker rajtunk kiserletezik, mi meg hagyjuk? Valamit tenni kell, ez nem mehet igy tovabb!
Ez a rendszer mindennek a legalja! Már a sebessége és felépitése is kritikán aluli, de az, hogy már be sem tudok lépni, ráadásul egyre gyakrabban, az mindent elmond arról is, hogy mennyire szarnak ezek az ügyfelekre. Nem fér a fejembe, hogy a csehek hogy lehetnek ezzel a szemét használhatatlan rendszerrel elégedettek. Bár azt is el tudom képzelni, hogy a csehek is ugyanugy szidják mint mi, csak ott is annyira szarik az ügyfelekre a patria finance mint itt. https://i.imgur.com/nIQeKob.png
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link