A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Egy ilyen projekt az nem pár hónap, idén nem hinném hogy lesz belőle bármi is. Eddig a fejlesztői erőforrás a migrációra ment el, most kb. a hibajavításokra. Lehet hogy design-erekkel már haladtak valamit, de a frontend és backend fejlesztés még vagy el se kezdődött, vagy nagyon az elején lehetnek. Csak egy példa: Azt hogy ne csak limitáras megbízást lehessen beadni az nem csak egy plusz opció hozzáadása a képernyőhöz. Lehet hogy a mögötte levő rendszer sem kezeli, így azt is utána kell húzni. Ja és ne felejetsük el hogy ez a csehek rendszere, és ők ezzel a mostanival kint piacvezetők...
Még türelemmel várom a fejlesztések eredményeit. Az EQUITAS-nál is évek kellettek a jó és stabil rendszer kifejlesztéséhez. Közben mi userek mindig alkalmazkodtunk, mint az életben és a tőzsdéken is mindenhez. Remélem -tényleg- igényes fejlesztéssel sikerül új gyorsabb és átláthatóbb felületet kialakítani. Vették az elégedetlenségi jelzéseinket, ennek eredménye a kereskedési jutalék kedvezmény adása, amely ideiglenesen feledteti a bosszúságokat. A Mobilapp működési sebessége, és egy pár működésbeli hiányosság viszonylag olcsón, és gyorsan javítható, a kapcsolati sebesség növeléssel, szerverkapacitással, stb..... Szóval ha akarják, lesz belőle piacképes szolgáltatás ismét. Jó, hogy visszajelezték, ezen már dolgoznak........
betettem 580 ra .nagy nehezen,olyan lassú ez és már csak utána .570 re rakam ugy adtam el-ez is katasztrofa ebben az aplikácioban hogy lassú50k bánta minusz.szoval egy nagy kaki ez-igaz olcsobb fele annyi mint kbc
több mint egy hét volt a transzfer, előbb visszajött a kp a számlámra és jól megszívatták magukat, mert a transzfer utána jött és a transzferdíjat így kénytelenek voltak benyelni :-) nem csak szóban, levélben is írtam nekik, hogy ha nem intézkednek, mnb-hez fordulok panasszal, úgy látszik ez hatott...
Neked mikor csináltak a transzfert, akkor egyszerre ment ki minden (értékpapírok, HUF/USD/EUR pénz)? Csak mert én is transzferálnék, a normál számlámon lévő HUFot kiutalták másfél hete, de a TBSZ-en lévő pénzemmel nem kezdenek azóta se semmit. MNB-t te rátetted e-mailekre, vagy szóban említetted neki? Mozdulnék ebbe az irányba én is, aztán kíváncsi lennék, pontosan mi volt hatásos.
Nem tudok jót. Nekem Erstenel van egy másik számlám. A desktop kereskedési platform még ennél is hitványabb. A web broker pro, kicsit jobb, de fapados. A mobilos platform meg elsőre azt hittem, hogy vicc, de nem, komolyan gondolják. Cserébe mostanában az is lehal és semmit sem látsz, csak nullákat. Viszont a support jó. Szóval egyelőre az erstehez költöztetek át mindent.
Hova érdemes vinni, ahol hamar felvesznek új papírokat, nem drágább, modern, egyszerű a kereskedési rendszer? Régen a random volt jó, de azóta erste lett es jót nem hallottam róla
Na nyitottam az IB nél számlát, ma megvolt az első vétel is. Nagyon patent. Bármikor modosítható a megbízás. Nem beszélve az 1 dodos jutalékról... A magyar piacra meghagyom ezt a fost, de amcsi, eu stb IB n keresztül lesz ezentúl.
Azt hittem azért küldtek 20K-t mert küldtem már vagy 15 levelet és nyugodjak meg, de úgy látom globális a jutalom. Ettől nem lesz jobb. Csak ma 36K-t gomboltak le rólam. Csak nem beszartak? Mennek el az ügyfelek.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link