A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ma jött az értesítés, hogy a tavalyi éves számlakivonat letölthető, letölteném csak éppen még nincs fenn. (Nem sürgős, de ha már egyszer értesítőt küldenek jó lenne, ha ott is lenne.)
Minden nap van új a nap alatt: rákérdeztem az USA premarket az működik? (csak mert ott a lehetőség a rögzítésnél) válasz: nem nem működik. Azért én ma délelőtt 11 magasságában kipróbáltam. Hát láss csodát, megvette. Jött az értesítő SMS hogy teljesült, megvárom a nyitást is gondoltam aztán megnézem a db számokat. Hát konstatáltam hogy hozzá van könyvelve szépen a vétel. Szóval meglátásom szerint továbbra sincs fogalmuk arról hogy mi működik és mi nem. Kíváncsiságból rákérdeztem hogy centes papír kereskedés működik -e? Válasz: nem nem működik. Azt is kipróbáltam, akkor jelzem hogy az is működik. Azt is megvette, szóval erről sincs fogalmuk se.
de most a webbrokerbe valahogy meg be lehet lepni? meg az is fut parhuzamosan? mert en ügyesen letöröltem a regi appot, ami tokenkodot generalt....okos voltam
hmm...hat nem tudom az nekem eleg-e...nekem az összes trade kene napi szintre bontva excelben...mert nekem at kell szamolnom mindet napi arfolyamon euroba. Na mindegy majd felhivom öket. Köszi azert.
az osztrak adohatosagnak az keves lesz :D mas kerdes...lehet kesön eszmelek. Akkor most adobevallashoz a 2023 összes tradeem sem fogom mar sehonnan megszerezni?
van valakinek ötlete, hogy ezen az uj felületen hol talalhato egy "nyereseg/veszteseg" menüpont? szoval ahol a lezart ügyleteim teljesitmenyet latom, köszi
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link