A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Én mindent kiveszek ebből a szánalmas fosból, utolsó Tbsz egy év múlva ilyenkor és számla zárás, rohadjon meg a cseh geci, valszeg tiborcz kurvaanyja fatolvaj gecivej
Saját nevemen levő számláról utaltam. Ma késő délután megérkezett az összeg. Tehát az, amit csütörtökön (!) utaltam. Hogy januàr 4-től január 8-ig mit csinálhattak, elképzelésem sincs. Viszont válaszoltak is ma 20h-kor: “Tisztelt xy,nyilvántartásunk szerint ma délután íródott jóvá az összeg.A beérkező utalások könyvelése manuális folyamat, ezért tartott ennyi ideig.Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.Üdvözlettel, K&H Értékpapír Ügyfélszolgálata”
Saját neved alatt lévő bankszámládról utaltad? Csak akkor fogadják el azonnal. Ha nem a saját neveden lévő számláról utaltál, akkor igazolnod kell mi közöd van a számlához. Revolut is macerás állítólag, mert nem mindig látszódik a küldő fél pontosan.
Törölt felhasználó2024. 01. 08. 20:03
Hova érdemes vinni a részvényt ebből az új lassú szar logikátlan rendszerből?
Az a mocskos f.szt sz.pó MNB mit csinál???Vagy esetleg a háttérben már Tiborc ügyködik és alkudozik a K&H-ra???Én még aktiválni sem tudtam!!!Nem stimmelnek az adataim!!
Már jeleztem a K&H Értékpapírnak, de ha csak nekem okoz problémát, elég csehül állnak az esélyeim arra, hogy azzal érdemben foglalkozzanak és rövid időn belül meg is oldják ....
Szintén mobil alkalmazás. Nekem van olyan teljesült megbízásom, több is ami 2024.01.09 és 2024.01.10 teljesült. Nem 2024.01.08 van ma? Másnak is mutat hasonló valótlanságot ?
Eladáskor ha rákattintasz az összes - re hiába hiába van a portfoliódba az adott termék, semmi nem történik, véletlenül sem írja be a darabszámot.Az, hogy random megbízás adás közbe kidobál az alkalmazás …..
Kérdést tehetsz fel, válaszra ne számíts. Én is megkérdeztem miért váltott le 1 dollárt 298 forintos árfolyamon és még 1 cent jutalékot is levont. Én sem kaptam választ.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link