A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nálatok sem működik? Reggel óta nem tudok belèpni.. Ekkora fost mèg èletemben nem láttam, nem beszèlve az állítólagos promt árakról, amik szart sem èrnek...
Akkor viszont tudnál válaszolni a kérdéseimre, ha pár évet ott lehúztál :D Itt láttam elérhetőnek azokat a certiket, amik érdekelnek. Randomos certi keresőt elérek valahol?
Mért az egyre inkább dráguló kbc-nél nyitottál, énmagam több mint 11 éve nyitottam és már néhány éve meg is szüntettem miután párhuzamosan már a Randomnál is kereskedem 10 éve. Aktív tradelésre inkább Random és Degiro, rengeteg olcsó diszkontbróker van: http://www.brokerchooser.com
Sziasztok! A héten nyitottam KBC Equitas számlát. A webBroker-t használva az Árfolyamok/ Certifikátoknál látom a német certit, amit vennék. De a Kereskedés/ Tőzsde -nél nem látom. Az előbbi menüben látok ilyen gombot a terméknél, hogy "aktiválja ezt a terméket a kereskedéshez" tehát előbb aktiválnom kell, hogy kereskedni tudjak velük? Viszont ha a gombra rákattintok, akkor pedig ezt írja: "A certifikát felvétele manuális beavatkozást igényel. Javasoljuk, válasszon másik certifikátot..." Valakinek valami ötlet?
Valaki tudna segíteni? Ezt írják még mindig: https://www.kbcequitas.hu/kozlemenyek/hosszabb-feldolgozasi-ido-a-bejovo-utalasok-jovairasaban "Az Azonnal Fizetesi Rendszer indulása után, rajtunk kívül álló okok miatt, technikai problémával szembesültünk.A hiba elhárításán dolgozunk. A hiba elhárításáig a bejövő utalások jóváírása a normál utalási rendhez képest, több időt vehet igénybe." A gyakorlatban ez mit jelent, ha beutalok pénzt, mikorra lesz látható a KBC-s értékpapírszámlán?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link