Szia! a legfontosabb, ha még tényleg UK ügyfél vagy, akkor nagyon szerencsés és akkor maradj is ott, sok korlát van itt, pl deviza spot vétel és spekuláció teljes tiltása ha nem eszközhöz kötődik, illetve ott a guarantee fund (500k USD és a pluszok) is sokkal acélosabb mint az oba (100k EUR). ha át akarsz jönni, akkor szerintem már automatán nem megy, csak ügyfélszolgálaton keresztül. https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=2334&p=acc&conf=am
Nem magyar lakcímmel vagy regisztrálva náluk? Ha magyar lakcímmel, akkor biztos vagy benne hogy nem tettek át? Ugyanis .CO.UK webcímen is be tudnak lépni a magyar leány ügyfelei.
Sziasztok! A Forex hogy néz ki IBKR-en? Ugyanazzal a számlával ugyanazon a platformon lehet mondjuk eur/huf-ot shortolnom ha kedvem tartja pl kamatswap céljából? Vagy az elkülönül a rv, etf, opciós szla-tól?
Szia Titus! Úgy tűnik hogy eléggé képben vagy Ibkr témában. Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel még nem mentem át az ibce-re, még mindig az angol leányvállalatnál vagyok, hogyan tudom ezt megtenni? Át tudom én is állítani, vagy kezdeményezni a folyamatot, vagy fel kell vennem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot? Nagyon hálás lennék ha esetleg lenne vmi infód ezzel kapcsolatban, és megosztanád. Köszönöm.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy IBKR számlám, de mivel nem nagyon foglalkoztam vele, most szembesültem azzal hogy még mindig az IBKR co új alá tartozom. Szeretném orvosolni a problémát, hogyan tudom ezt megtenni. Át tudom állítani (ha igen akkor melyik platformon, a Client portált használom), vagy fel kell vennem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot? Szeretnék kiutalni egy kis pénzt, de azt olvastam hogy amennyiben nem megyek át az Ibce - re akkor bizonyos funkciók nem működnek, ezt nem akarom megkockáztatni. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm.
Furak ezek az eu dolgok, ha akarom a csaladom szaz evre eladosithatom vmi 100x tokeatteteles pozival de egy sima usa alapból nem vasarolhatok akkor sem ha teljesen perfekt az angolom.
https://ibkr.info/article/4718 Ez elég egyértelmű: a nyelv beállítás csak abban számít, hogy elég ha angol nyelven elérhető KIID az adott alaphoz. (Értsd nem kell hivatalos magyar nyelvű KIID-nek lennie hogy megvehesd.) Az hogy csak európai ETF-et / ETC-t vehetsz az residency alapon tartatják be.
Sziasztok ! Ujjra itt ... ugye regisztraltam tegnap , feltoltottem papirok, a lakcim nem fogadtak el, most feltoltottem ujj, a kerdesem az lenne , hogy akkor aktivalodik az account , ha mindent elfogadnak ill utalok be penz?
sziasztok segítsetek kérlek. usd etf-et szeretnék venni, de nem engedi a KID és KIID nem megfelelő nyelvezete miatt, pedig angol az alapnyelv a programban. hogy tudom ezt megoldani? köszi
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF