Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
A válasz szerintem egyszerű: Ha sikeres lesz a coin, és sok pénz folyik belőle lehet annyi. A miért nem lesz ennek a fordítottja :) Időtávot nem tudok, de fél éven belült mondanék. Egy kis matek (minden szám feltételezés, nem befektetési tanács és egyéni vélemény). Ha pl 1 milliárd forint nettó haszon folyna be a tokenekből (tehát gyártás költségek levonása után), feltételezve hogy nincsenek kifizetetlen számlák ahogy Hajnal nyilatkozta, akkor egyből lenne 24 millió rv-re ennyi eredmény. Nagyon konzervatív 10-es P/E rátával ez cca 400-as fair árfolyamot vetítene előre (ha semmi más bevétel és költség nem keletkezne. Nem elképzelhetetlen sikeres kibocsátás esetén. Azért írtam ilyen számot, hogy konnyű legyen multiplikálgatni, vagy osztogatni. Röviden, sok HA és TALÁN esetén ezt gondolom.
Boldog Új Évet Mindenkinek! Set szerintem is nagy dobás lesz úgy gondolom úgy érzem ! Fundamentálisan jó cég lett és még jobb lesz még jobb lehet! Higitasba gondolkodom mert ennyiert olcso ;)
Vicc volt termeszetesen. Félreértés ne essék, jó lehet az is, nálam ennyi volt benne eddig, főni is megmondta mennyit ér most, tikkre ment. Futur, Bif, Set nagy dobás lesz, AWt és Opust sem írom le idén, Est orok meglepetés- SZTEM ;)
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója