Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Szép nap volt, na. Mondjuk csak Kulcs, Wallis, Futur és SET van a kiszsákomban... :-) Nem adtam, nem vettem. Ha gép mellett vagyok akasztok még egy kis Kulcsot, SET-et, meg Wallist. De úgy gondolom, hogy mai aljukon jövő héten is tudok még... :-( Azzal együtt, hogy látva ezekben a mai mozgásokat és forgalmakat, úgy vélem mind a gyengébb idegzetűek, mind a gyakorlatiasan kitettséget csökkentők első futama lement...
Nos a mai napi a részvényeim nem estek,inkabb stagnaltak.ehepem masszívan tartja magát.ormesterem szinte megingathatatlan.futur bika támasz.Na kellemes hétvégét minden kis homokozosnak.
Amikor Tesla elkezd stagnalni, akkor indulhat a felfele korrekcio. Hatalmas a ra nyitott short allomany. Shortzarok realizalasat lesz erdemes figyelni, szvsz. De ma még nyugodtan fognak ulni a nyero pozikban.
Már most is eléggé diszkont. De ott még el sem terjedt. Minden darab megbetegedés turbulenciat fog növelni. Ugyanakkor a korrekció szerintem már most is túlzó...de birhatja még egy darabig, főleg ha elesnek stoppos szintek mondjuk ma200akon
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója