Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Kedves HoStrucc! Köszönöm!🙂 Én is így vagyok: ritkábban fórumozok. Hallgattam Warren B.-re: a lehetó legjobb befektetés,fektess minél többet magadba. Pénzemet tanulmányokba teszem civil munka mellett. Hosszabb távon fog megtérülni.Ennek is köszönhetően az értelmetlen vitákra nincs időm.Értékes topikodat majd figyelem. Szép napot kívánok Nektek!
Szia Teló! Köszi szépen és viszont kívánok hasonló jókat. Az élet elsodort és kevesebb időm van itt lebecolni manapság. Szabadidő fényében majd ha lesz érdekes téma bedobom, de nyugodtan használja az a maréknyi értelmes fórumozó ezt a topikot ha akarja bármilyen párbeszédre ami nem politikai. Igyekszem rendet tartani, de ami manapság megy a fórumon ahhoz a mélységhez én már öreg vagyok, sajnálom rá az időm akkor is ha esetleg van. Peace!
Kedves HóStrucc! Köszönöm szépen!🙂 Bár most ritkábban írnak ,de topikod az egyik legértékesebb.Érdemes volt olvasni. Kívánok kitartást Nektek a civil és befektetői mindennapokban! Üdvözlettel, Telo
Jó reggelt Fórumozók! Mivel megfigyeléseim alapján ez a topik tűnik az egyik legértelmesebbnek ,így megosztom ezt a képzést,hátha valakit érdekel. Sorry,én is csak tegnap este tudtam jelentkezni. További sikeres befektetési döntést lívánok! Üdvözlettel,Telo BIB | Crisis Insights for Better Investment Decisions" https://www.bib-edu.hu/crisis_insights/BIB-2692-2693
Igazad van , ez a megoldás.Értékelni kell a szabadságot! Ha nem kell már életed vegeig masnak dolgozni alkalmazottkent akkor elertel valamit. Foleg ha 30 evesen sikerul mindez ugy, hogy az eletben a nullarol indultal meg plane. Buffett peldaul sokkal tobb luxust engedhetne meg maganak mint amit a valodagban elkolt. ezek tenyek.
Szép meglátás Zsolti! Mivel láttam már a birtokodat, így tudom miről beszélsz. De... 1. Életem végéig?? 🤔 2. Holnap felkelek?? 🤔 Amire nem tudjuk a választ.... Erre szokták mondani, ember tervez, Isten végez. Akkor most mikor kell a luxus??
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója