Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Hogy itt is meglegyen bár a topikozo utolsó hozzaszolasai fórumban inkább a helye mert egy gyongyszem :) - marslako opusban: "Nem! nem belföldi politikával függ össze! ez a nemzetközi politika miatt van itt tartva szándékosan, majd ha már ott is sajnálni fognak minket részvényeseket, akkor jöhet a kilövés."
"Az Alapszabály VIII/9. pontja értelmében jelenleg a Társaságban egy Részvényes vagy Részvényesi Csoport sem gyakorolhatja a szavazatijogok több mint 20 (húsz) százalékát. Figyelemmel a folyamatban lévő befektetői tárgyalások során megfogalmazott igényre, az Igazgatóság indítványozza, hogy ez aszavazati korlátozás kerüljön törlésre az Alapszabályból." Erre nekem már nem kell tanács ;)
mindig emlékezni fogok,hogy mekkora görények vannak a földön!!!!!!!nem azért mert buktam,hanem ,hogy milyen gátlástalanok az emberek egy kis haszon reményében....üdv!!!
Na ja, én mondjuk elsősorban spekuláns kollégákkal szeretnék találkozni, de ha ott lesz az Estes nagybüfi is, azért meghallgatom. :))) Már ha összejön hazafelé a fuvarom, egyelőre kissé elbizonytalanodott a helyzet.
Kornél, mielőtt belejönnél a felfokozott politikai hangulatba, felhívom a figyelmed a fórum leírására (moderációs elvek). Jó dolog elsőnek lenni, de azért nem mindenben. :) A Viktoros hozzászólásodat azért töröltem, mert tényleg nem ide való.
Hát ezt látod csak részben tudom (ha az Est dzsemborit kérdezed persze). Pastrami étterem, 4-6ig, szendvics meg ilyenek,... hát ezért azért még ennék aznap :D Egyesek szerint BCS se megy, mások szerint pedig jön egyből a befektető is. Ő hozza az örök életet + az ingyen sört. :D (Zsolti te is ezért mész nem? :D)
Hát ezt látod csak részben tudom (ha az Est dzsemborit kérdezed persze). Pastrami étterem, 4-6ig, szendvics meg ilyenek,... hát ezért azért még ennék aznap :D Egyesek szerint BCS se megy, mások szerint pedig jön egyből a befektető is. Ő hozza az örök életet + az ingyen sört. :D (Zsolti te is ezért mész nem? :D)
Ahha, minden papírban működik csak Konzumban nem, azt egyszerűen nem bírom elereszteni. Olyan, mint egy jó házasság, néha megharagszom rá, megcsappan a bizalmam, aztán kiengesztel. :D
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója