Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Meglehet. Én ki néztem 4 papírt, aztán felkészültem, hogy 25-50%-ot leütik. Szintenként veszegetem, valahol, valamikor csak megállnak. Egyszer szét fogja keresni az ember magát ezekkel a vételekkel. Nem a világvége jön, ha meg igen, akkor a pénz annyit fog érni, mint a részvény...
Szerintem is vették, csak nagyon mértéktartóan, könnyen lehet, hogy folyt köv, mert senki nem mer beállni a könyvbe rendesen, csak kisebb tételekben, várja mindenki a szabad pénzével a további irányt. Ki kell bírni ezt a nyomást, bármilyen szinten is van az ember átlaga. Szvsz.
Semmit nem vettek meg. Ha megvettek volna nem estunk volna hanyatt. Nem 15-25% minuszok lettek volna 1 nap alatt,hanem 2-4 mint barhol mashol. Sajnos pont a lenyeg van forditva,h olyan csekely a veteli ero (v olyan hatalmas az.eladoi nyomas-kinek mi tetszik)h pincemelysegekbe tudtak letolni sok papirt,tobb havi emelkedesnek odabaszva 1-2 nap alatt.
Nem tudom, hogy mostanában bármilyen, mutató, indikátor, vagy mozgó átlag számít-e: https://invst.ly/pym7z Nálam még nem túladott, szerintem is a 80-at meg fogja nézni, én legalábbis annak a környékére állok be holnap, azzal együtt, hogy a mai 86,2-es vételemet záróban 10k nyereséggel elpasszolhattam volna...🤔 Utána meg a 70 jöhet, aztán 52 felkészül... Azután meg a végítélet!
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója