Ez a cég nem ér ennyit...nem értem miért veszik...kamu bejelentésekkel tornázzák fel mesterségesen az árát...nyitott megrendelés 4 milliárd...mindjárt hasra fogok esni :D
Illetve az itthoni piacon is bátrabban veszik a befektetők, és az alapok a standardben lévő IT cég rveit mint az Xtendesét.A cég eddigi akvijai, árbevételnövekedése, külpiaci lehetőségei(szerződései mentén) biztatóak.😉
Semmi nem tud akadályt képezni az emelkedés előtt.Türelem kellett az induláshoz ,de ez már az.A Wabiban is bíztam 2000 alatt is gyűjtöttem,de hosszabb távra,mondjuk 4-5 év a Glostert váraom magasan a top 1re.Mindenkinek vételt,kitartást,szép meglepetés a jutalom.💰🎯
Elemzésnek hívják és nem hazugságnak melynek az a célja, hogy irányt mutasson a befektetők számára. A hatékonyságnövelés kerülhet a fókuszba Felülvizsgáltuk a Gloster célárát, és a korábbi 1.130 forintról 1.183 forintra
emeltük azt, ajánlásunkat pedig vételre módosítottuk a korábbi tartásról.
A 2023-ban bejelentett tranzakció pozitív hatásaként az árbevételi
várakozásunkat megemeltük, azonban a korábbinál kisebb marzsokkal
kalkulálunk, mivel úgy látjuk, hogy a költségnövekedés erodálja azt. A
következő évekre hasonló EBITDA-val számolunk mint korábban, ennek
oka, hogy a P92 akvizíciója nagyobb, mint amivel előző modellünkben
számoltunk, és ennek a nagyobb akvizíciónak az árbevételre gyakorolt
pozitív hatása ellensúlyozza a marzs csökkenését.
A súlyozott tőkeköltség jelentősen csökkent, köszönhetően a
kockázatmentes hozamok csökkenésének, és az explicit periódusban a
sajáttőke arány csökkenése miatt is. A Gloster új vállalati életszakaszba lépett. Eddig az akvizíciók álltak a
stratégia fókuszában. A jövőben viszont a belső folyamatok
racionalizálására, a hatékonyságnövelésre helyeződhet a hangsúly. Részletek: https://www.erstemarket.hu/files/Gloster_CR_20231219.pdf?&utm_medium=email&utm_source=erste_vallalatelemzes&utm_campaign=231219-178972
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re