Én néha azt gondolom, hogy Szekeres Úrnak néha nem kellene annyit beszélni. Én bírtam, hogy ott voltak a rádióban, online, mindenhol beszélt. Viszont a helyzet az, hogy mond olyat, amit utána hiteltelenné tesz a cselekedeteivel. Akkor ne mondjon inkább semmit. Eladja a rendszerintegrációt, amit előtte fényezett, hogy mekkora üzlet. Most ezek után bármilyen stratégiáról, meg osztiról milyen meggyőződéssel higyjen a piac? Nekem nincs sok sajtpapírom, de még ezt sem adom el, mert nem akarom hogy basztasson az MNB azzal, hogy beverem az áfolyamot egy ilyen illikvid papírnál. A kisembernek elég nyomora az, hogy a felpimpelt kis papírok lófasz forgalmat nem képesek összehozni, így egymást basztatni az MNB-vel tökre felesleges izgalom. Szállítsanak le olyan eredményeket, ami miatt veszi őket a piac. Ez eddig nem sikerült.
Nem megmondom, hogy maga mit csinál hanem látom, Gondolom van egy alap pakkja amit berak ajánlatiba eladásra … és közben rádobják eladásra olcsón ..azt berakja utána kevéssel eladóira… kiveszi a nagy ajánlatot… és azt hiszik megindul a picit elviszik(tegnapelott Akko...de nem sikerult mert belemartam, a nagy alap pakkba.. a maradékot meg elvitték)...majd lathattuk Akkoban az igazit tegnap, ahol a megindult a szoveg, hogy elfordultak a befektetők, de maga meg is erti oket meg nem is....akkor is ott áll alul de a szoveg mellett megindul a lefele bombázás is, a célbol hogy riadalmat keltsen.. Tegnap itt Glosterben is ezt csinálta... meg ezeket el is árulta, csak maga máshol is igy jár el...
Örülök, hogy jól szórakozik.Ne irogasson szisztematikusan több topickba, hozzon létre saját fórumot.Tessék megnèzni, hogy a club-ban már mekkora élet van.Készítsen 1et aztán oda irogassa gondolatait, majd ott mindenki elolvassa, akit érdekel, hogy melyik cég rossz, hol türelmetlenek a befektetők és hogy elmentek de maga megérti őket.. stb.
Akkoban...meg turelmetlenek a befektetok...meg elmentek ide-oda, de o megerti oket is meg nem is.....ezzel idegesiti a jónépet, közben meg ott áll kb 6-10 forintal lejjebb...
“Donqatto ma, 12:27Előzmény: #1813 riskmanagementisniceA fundások OTP, MOL, APP, ALTEO-ban vannak ez itt kérem pont a szerencsejáték” Közben Molly fórumban, Mol eladva és App megvéve… meg mindenki hülye Te vagy egy idióta annyira hülyének nézel Minket!!
Hamis Árfolyammal! (Alteo) Hamis információ terjesztés, becsületsértés…pl Szekere úr! Én nem jelentgetek… Alteoban megtették ismerem őket kemény gyerekek … nem szeretik a simlis palikat!
Donqatto Donqatto 2024. 10. 31. 07:18 Brutál gyorsan fogy a pénzeszköz... 1-3 hónapon belül valamit virítani kell befektető szinten 4 1 Válasz erre Donqatto Donqatto 2024. 10. 31. 07:13 Jól palira vettek mindenkit aki 4000 fölött jegyzett... Sok idő lesz ez még újra talpra áll
Én, a nagy ijesztgető...a rossz, gonosz Donqatto 2024. 11. 01. 21:25 Csőd szerintem sem lesz, azért too big to fail ez a cég...tuti rárabolnának sokan amikor meg kell menteni, de attól még lehetnek likviditási gondok, ha mégsem úgy indul be mint ahogy sokan várják Egyébként én sem adnám most el, fibo szint 2400-2500 szint brutál támasz szerintem
Az tulajdonos ügyeit sem mondjuk el ott minden nap… ott is feltenném a kérdést az Auchant, miért nem oda vette tőkeemeléssel? Meg a frankó plázákat? https://appeninnholding.com/ Hasonlítsd már össze a Gloster befektetői oldalával… 2022 óta nem frissítik az oldalunkat sem, ennyire érdekli őket a befektetők Ezzel foglalkozzon inkább… ne azzal egy ilyen céget tukmáljon az emberekre
..az a "nem is"-t maga csak az üzenet tompitása miatt irta oda.. .kapott volna TB55 -től meg a többi kulturlénytől akik engem szidtak..ja...már lehet nekik sincs akkojuk....
Jöhetnek, szívesen olvasok ellenvéleményt is...én szeretem ha valaki megosztja az aggodalmait és azt átgondolom mennyire valós Masterban a jelentés után én voltam az első aki megkérdezte, hogy miért fogyott el a kp? Hogy lehet hogy csak 3 millió euró maradt a kasszában, én voltam aki ezt felvetette mint problémát és nem azt szajkóztam, hogy de naaa, hát ez jövőre jó lesz mer' támogatás meg szigetelés...
A maga beirásai olyanok mintha magával beszélgetne...türelmetlenek a befektetők..elmentek ide -oda s maga megerti oket..persze azb"ide-oda" helyére beirja ahol már maga ott van...s maga pont onnan jött ki ahova beirt.Nemde?
Miert a maga app -jara ezeket eltudja mondani?...7 forint osztalekot fizetett utoljara par eve...szit..megertem..de nincs garancia...beteheti eredmenytartalekba vagy elkolti...megse jár oda naponta se Antal Ur se Riskmanagement ur oda ezt magának elmondani...de hisz tudja ezt maga nagyon jol...nemde?
Szekeres Úr hozta fel az osztalékot, senki nem várta...hisz valóban, növekedés közben nem jellemző, de lekommunikálta, hogy 2026 év után osztalék lesz, talán 2x, aztán jött hogy majd jön augusztus végéig a stratégia, aztán nem jött, aztán jött a hír, hogy majd szeptember végén...jött is...és egy semmitmondó számokat nem tartalmazó PDF lett belőle Így volt? Ilyen egy komoly cég szerinted?
Egy piacmanipulátor csaló vagy! Azokkal nem tárgyalok! Ott van a befektetői oldal! Nézegesd… ott a befektetői kapcsolattartó e-mail cím írj neki… Ferdíted a dolgokat rendszeresen, még árfolyam adatokkal is próbálkozol ferdíteni a kereskedés menetét ne haragudj legalja vagy!
Oké, akkor illene frissíteni az osztalék stratégiát szerintem...amit durván 5x használtak tömésre és ne mondd hogy nem igaz, mert akkor is volt részvényem
Ez valami Fideszes módszer? Kérdéseket kikerülve támadunk? Azt se tudom miről beszélsz, feltettem egy csomó glosterrel kapcsolatos kérdést és aggodalmat, ami a befektető társait érdekelhet És van 320 részvényem, úgyhogy nem mondhatja hogy részvény nélkül írok ide
Nem aggasztó. Ha mások a stratégiai célok meg jó ajánlatot kap valamiért, akkor el kell adni… jót ajánlottak neked az Alteoért eladtad… ennyi ez is olyan!
Neked hogy tetszik mint hosszútávú befektető Szekeres Úr új stratégiája? Miért nem jött ki ezek után egy új, az osztalékkal kapcsolatos frissítés? Változik bármi az előző stratégiához képest? Ha komoly pakkom lenne, engem ezek eléggé érdekelnének
Miről beszél maga, mivel vagyok én kitömve...azzal az 1100 darabbal ami van nekem...akkoban maga tömte ki a jónêpet, aztán rámfogta....mit idegesíti a beirásaival szisztematikusan az embereket itt meg masterben meg jopár helyen még...türelmetlenek a befektetők.....meg átmentek ide oda s maga megérti őket....ilyen ostobaságokat ír azt beáll vetelre egy alacsony szintre...ezt jatszotta ma is akkoban...de ott tegnap is kozbeléptem meg ma is...tudja maga melyik a jo papir, nincs ketségem..
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re