már bocs amúgy, de ez a forgalom a sarki gyros-osnál megvan, szóval pár ezer részvénynél ebből most venni életveszély. volt olyan nap, hogy az 5-ös könyvet sem sikerült ajánlattal feltölteni. kiszáradt pocsolya. valamit azért mégsem csinálnak jól, ha mindenki úgy fosik tőle, mint a döglött patlánytól.
Nem lehet azért lett ez a nikked, mert orbirális baromságokat beszélsz? Tőkeemelés többször is volt a Gloster-ben - lehet neked nem tűnt fel, de idén ősszel is. Szabály szerint a 180 napos átlagáron történt, közzé is tették. Amikor a hangulatot akarsz kelteni lehet jobban járnál ha inkább egy olyan topikba irogatnál ahol valami valóságshow a téma oda - szerintem ezek a hozzászólások inkább oda valók.
Szervusz, A költségvetést megmondták, nem értem mi a bajod. Azt hogy ebből mennyi és mikor fog ebben maradni az a éves beszámolóból fog kiderülni. De gondolom te olyat nem olvasol hisz akkor nem maradna időd itt fröcsögni pár ezer részvénnyel a zsebedben...
ismerem SZV nyilatkozatait. ehhez képest egy hete még 30.000.000Ft-ért volt eladó papír 1000Ft alatt úgy, hogy a napi forgalom még az 1M-t sem érte el. Ha szerintem olyan nagyon alulárazott a papírjuk, akkor ad1. kérjen felhatalmazást srv-re és vegye ad2. roadshow-zon befektetőknél, hogy tőkét emelhessen mondjuk a célár körül. Egyik sem történik meg, hiteltelen.
ezek azért érdemtelen hírek, mert soha egyetlen sorral sem írnak a projekt: 1. költségvetéséről 2. hogy ebből mennyit kaphat a gloster 3. hogy mikor kapja meg 4. hogy mekkora erőforrást köt le, ergo mekkora a cost/benefit arány. magyarul lófaszt sem, csak kvázi egy marketing kampány. Ott1-nál kaptunk havonta ilyen levegőben lógó progjekteket, amikről idővel kiderültek, hogy nem voltak, nem fizettek érte, nem annyiba kerültek, vagy veszteséget okoztak.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re