Utánaszámolta. Letöltöttem a BÉT honlapjáról a részketes adatokat és egy kicsit elemzgettem. Egy hónap alatt 1320-ről ütötték vissza 1080-ra. Az excell apaján 23792 db részvény fordult meg ez idő alatt ami a 0,001% ot jelent, kb 22 millió forintnyi részvényt. Mielőtt kitör a pánik, mindössze 22 milkával rakták odébb az árat. Kicsi a likviditás, meg kell nölveni rajta hogy a valós képet mutassa az ár.
Szerintem nincs itt semmi gond, nyulgalom elvtársak. Most vettek meg egy céget, nyertek közbeszerzést, és kaptak egy nagyobb összegeű rendelést is az Auditól. A honlapjuk szerint holnap teszik ki a második negyedvés nyitott rendelés riportot. A korábbi riportokat végigolvasva eddig rendben szép növekedésről számoltak be. El lehet dobálni persze, de ez egy jó cég - lesz aki megveszi.
Ez egy nagyon jó kis cég,komoly potenciál van benn.A jelenlegi körülmények szarok a világban.Komoly nyerő lesz,meglátod.Ezer alá már beálltam,hátha megkapom,van időm.Jövőre ilyenkor 2k felett lesz.
tudom, hogy az "oxo" cég mögött Oszkó Péter áll azt is olvastam, hogy belevett a glosterbe, mert fejlődőképesnek tartja a céget de azt nem tudom, mikor vett bele és hol adja, mert az nem mindegy már írtam, hogy belevettem 970-től 915-ig, és azokat a vételeket tudtam adni valószínű butaságot csináltam, hogy jóval 1100 fölött is vettem a papírt újabb jó hírek miatt mindegy már, 1300 után lassan az 1100-at sem bírja, ez van senki nem szorított pisztolyt a fejemhez, hogy vegyem a papírt
egyszer beálltam 970-től 915-ig venni 50 darabonként viccből mindet megkaptam az akkoriban hamar elment 1100-ig de akkor semmi extra hír nem volt benne azóta jött több, mégis egyfolytában adják úgy tűnik, ez is egy felfújt lufi lett érték nélkül ahogy adják, erre hajaz
azt hiszem, feladom a gloster vételeket 1300-tól már az 1100 sem elég esés 800-ra emlékszem, hogy aljat fogott, de nem vagyok biztos , nem tudom, mi volt az alja aki emlékszik, segítsen
régebben is vettem glostert és jó tapasztalatom volt benne vettem "oxo" céget is, abban is jó tapasztalatom volt nemrég azért kezdtem venni a glostert, mert fejlődést kezdett mutatni a cég, és az oxo is vette de már kezdek elbizonytalanodni, miért adják ennyire a glostert ....
kezdek tanácstalan lenni első öntésben ma 400 darabot kaptam 1100-on, de most már nem tudom, meddig akarják lerombolni csak adják, adják, és nemigen korrigál
ma folytatódott a" flúgos futam " a glosterben ha jól számoltam, valaki 1630 darabot adott 1100-ra kérdem én, miért adja okádva? és ha okádja, miért vette? aztán kicsit lehiggadt, amikor egy 2500 darabos vevő beállt 1100-ra
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re