Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na igen az elején szerintem túl kockázatos belevenni. Túl drágán adják, ennek ellenére lehet felspekizik. Ha lecsillapodik az őrület és leesik az ára akkor akkor a kockázatkedvelő és kevésbé szívbajosoknak bele lehet venni. Hátha feltalnak valami KULCSfontosságú dolgot. :)
Ezen az árszinten beindult a kereskedelem , vannak vevők, az eladók is észbe kaphatnának hogy nem kell pánikolni és rögtön magasabb árszintre kerülhetne a részvény.
Szinte minden esik, korrekció megindult, a baj az hogy a free lefele követi a piacot, felfele nem, de ezt már többször írtam.
Kgy. után 1650 Ft-os célárat adtam 1-2 hónapon belül, ha a mai teljesítményhez jön egy rossz Q3 akkor meg is lesz.
Elfogyott a türelem eladói oldalon, borítják. A darabszámokból ítélve , a kis büfik adják , nem volt jó előjel a tegnapi 1 db-os eladás. Kitörés gyanús volt tegnap , megtörtént csak ellenkező előjellel.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace