Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Akárki is szórakozik , tudni kellene az okot. Miért nem engedték emelkedni a részvényt a "nagyok",az elmúlt 4 hétben, miért riasztják el a kis büfiket? Az is lehet hogy semmi közük az egészhez , és valami hülye gyerek szórakozik az elmúlt napokban az 1 db-okkal.
Kár, hogy ez csak nekünk szúrja a szemünket, a T. cégvezetésnek pedig nem! Ez igen is égő egy cégnek! 1-4 db-okkal 2%-okat változtatni az árfolyamon, és már kb. 3 hete rendszeresen...ez szerintem nem valami kisbüfi hülye gyerek, ha meg mégis, akkor ezt nem lenne szabad hagynijuk, mélyen tisztelt Freesoft....!! Szívesen megnézném, hogy mi történne, ha beraknék egy 1000 db-os vételt 2100-as limitre?! Az eddigi itteni tapasztalatokból kiindulva ekkor biztos gyorsan visszahúzná valaki....Mr. Árfolyamkarbantartó, ahogy a 2. felhúzás után 2200-2250-nél folyamatosan jöttek az 1000 db-os eladások, ugye.....?? :-)
Nem is mérgelődnék annyira ha az emelkedésben is követnénk a többi részvényt, de abban nem veszünk részt. Amikor mondjuk az OTP, MOL elindul és emelkedni fog 10 %-ot mi itt fogunk állni vagy csorgunk lefele.
Genesisen keresett pénzből hamarosan vehetek OTP-t, ott legalább keresek, ezt meg kivárom, 3000 alatt nem adom.
Azóta úgy megijedt mindenki hogy nincs kötés, ha jól látom. A vételi oldal gondolom rögtön levitte ajánlatait, az eladók meg ilyen áron nem akarnak adni, remélem.
Én még nyerőben vagyok, de nem ezért tartom. Sajnos lehet, hogy a patkányunk saját maga rendezi az adást és a vételt is. ezért szánalmas, és vigyorog mint a tejbetök, hogy " én csináltam látod, mert én értek hozzá". Nem minősítem.
Ezt valaki direkt csinálja h eladási pánikot indítson be az már 100%. DE amíg lesznek akik el is adják ennyiért addig finoman szólva szopó ágon vagyunk. És sajnos vannak.... Ha lenne 2 vagy 3, 0db-os nap elindulnánk felfelé de most mindenki átmegy a bluchipekbe mert elég jól megcsapták őket. És majd ott tovább buknak :-)
Én tartom de már 33% a buktám :-((( papíron
Én (ÁL)negatív hírt kizárnám.A Free-nél nem szokták szándékosan félretályékoztatni a kicsiket.Az,hogy többen dobják az Ő dolguk.
A lényeg 64%-os részvétel a közgyülin.Tehát hivatalosan 64% a nagyok pakkja.Ez akár már azt is jelenti,hogy nincs 30%-os közkéz.Ja és ha valaki nem volt ott?Ez hatalmas + hír.A nagyok azért gyűjtik mert sokat várnak a papírtól.(Én is)
Most már világos,hogy a keretszerződés még nem megrendelés.Ha az lesz indul a papír.Addig speki,de az tuti,hogy 2000-nél többet ér.
Nem tudom, a cég mennyire foglalatoskodik avval, hogy azért vigye le az árfolyamot, hogy filléreskedve ott vegye meg. Szerintem csupán a környezet olyan, hogy a kisbüfik félve a nagyobb bukótól szorják kifele két marékkal. (ez persze legyen az ő bajuk). Az, hogy 1-2 darabos kötések is vannak, csak hülyegyerekes dolognak tartom, azok csak szánalmas egyének, akik attól nagyfiúk, hogy így tudják rángatni az árfolyamot. nem érdemelenek több figyelmet.
A Q3 kérdésemre még senki nem válaszolt:
Mikor lesz? Lesz -e egyáltalán (Kötelező-e nekik is).
Sokatokkal ellentétben , én nem várok rossz Q3-at. (talán pont emiatt ekkora a kuss.)
Tanácstalan vagyok abban. hogy a cég milyen stratégiát folytat, de abban biztos, hogy nagy fellendülés előtt áll. Nem véletlen van ekkora kuss!!!
És valaki mondta, hogy nem 2 napra kell venni a papírt, nagyon igaza van. Néhány éve már én is játszok a béten, de ilyen biztos helyen talán még soha nem éreztem a pénzem. Én rendületlenül tartom (bár könnyen beszélek, mert még eshet sokat, hogy a beker áramnál legyek).
Kitartás, és két régi elcsépelt klasszikus:
"A háborút kell megnyerni nem a csatát" (Ne add el bukóban, lesz ez még több is! :)
"Ami nem öl meg az erősebbé tesz" (Ne add el , drágább lesz :) "
Én is abban bízom hogy több lett a szerepvállaló, egy alap is vásárolt 53000 db-ot, így a közkéz már elég kicsi , a "nagyok" pedig előbb vagy utóbb de beárazzák a részvényt rendesen. Azért az ijedt, türelmetlen kisbüfik még okozhatnak meglepetést egy olyan piacon ahol jelenleg nincs komoly vételi erő.
Jó reggelt!
Néma Bob kommunikációs vezetőtöl mindannyian pozitív bejelentést várunk, mivel ennek nagyobb a valószínűsége! (Ál)negatív bejelentés esetén viszont tényleg megijedhetnek a kisbüfik (a jelenlegi tegnapi eladások szerintem nem ijedtségből, hanem csak türlmetlenségből fakadnak), beindul a pánik, és kiszórják még nagyobb veszteséggel. És ekkor történhetne sajátrészvény vásárlás, jön az igazi pozitív hír és up! Ha ezt a cég megcáfolja, akkor minden elismerésem az övéké! :-)
Ha így csinálja bebizonyítja, hogy a phyl-el van egy szinten!
Felőlem lemehet bármeddig, én tartom, veszek lent is ha lemegy, és legalább jót szórakozok a kereskedésen! :-) Hiszen szeptember óta "kicsit" többen lettek érdekeltek, illetve szerepválallók a Free-nél. És szvsz ezek az emberek nem buták! :-)
2070 körül nem volt forgalom , 1970-nél már vették , ez pozitív, de bármikor előjöhetnek a megijedt kis büfik és elkezdik önteni. Úgy néz ki a menetrend ennél részvénynél a következő: több héten keresztül lassú esés, összességében vagy 30 %, majd 3 nap alatt óriási emelkedés, vissza a kezdő szintre vagy még magasabbra, aztán újra esés. A következő felhúzás majd akkor lesz ha a cég megint tőkét emel akvizíció miatt, előbb nem hiszem mert a cég veszteséges már második éve. Azért remélem ez előbb lesz mint hogy az árfolyam eléri az 1600-1800 Ft-os szintet.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace