Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
En is tartom. Ha megnezed altalaban ez a papir csorog le forgalom nelkul aztan 2-3 nap alatt visszaszedi. En nem idegeskedem (egyenlore) pedig mar jokis bukoban van a pakkom... Ha lemegy 1600-ra akkor legfeljebb veszek meg melle.
"Amíg a beker áram el nem érri, nem gondolkodom az eladáson!"
Hehe, ezzel én is így vagyok... De ahhoz, hogy azt elérje emelkednéie kellene vagy 15-20%-ot...
Nem kell félnem, hogy a héten gondolkodóba kellene esnem.
Így voltam anno az RFV-vel is.
Megvettem 3615-ön júliusban. Onnan visszaesett 3000-ig. Csendben kiültem, amíg visszamászott 3616-ig, ott eladtam. Irány a 4200, ott vettem, leesett 3750-re és most abban is türelmesen várakozom...
Igaz az RFV-ben volt egy köröm 2950-2700-3100-as körrel is...
napi min. érték: 1,967
napi max. érték: 2,015
nyitó érték: 2,012
napi átlag: 1,994
előző záró: 2,033
kötések száma: 45
forgalom (db): 3,318
forgalom (Ft): 6,617,132
Nem rövid távra vettem de nem jó nézni , hogy mióta megvettem azóta folyamatosan csökken és már 15 % körüli a nem realizált veszteségem.
A vásárlásom óta nem volt pluszos napja ha jól emlékszem. Azért az meg bosszant hogy ilyen korrekciós napon esik a többivel , de ha holnap emelkedne a tőzsde 3-5 %-ot akkor ez nem követné.
A magyarázat egyszerű: a nagybüfik és a tulajdonosok tudják csak, hogy mikor mi lesz, megy a mutyi, és ők fognak meggazdagodni részben az olyan pánik kisbefektetőkből is, akik türelmetlenek, össze-vissza adnak-vesznek, meg pánikolnak! Kihasználják a tipikus magyar kisbefektetői tömegpszichózist! Ez a részvény meg fog indulni, csak kérdés, hogy mikor!? Aki rövid távon akarja befektetni a pénzét, annak ez a papír nem jó sajna! :-( Viszont lehet jókat nevetni a kereskedésén, mert ez vicc kategória! :-) ( Nekem is van egy szép pakkom, nem kárörvendésből írom. :-) )
Én is írtam 3 hete hogy a keretszerződés nem jelent semmit de majdnem leszedték a fejemet egyesek hogy nem értek hozzá, mert ez biztos pénz hosszútávon , a szerződések 2011 ill. 2013-ig élnek és a pénzt el kell költeni vagyis meg kell rendelni a szolgáltatást.
Nagyon jó, mondhatni, "alsómadárfogásos" megállapítás volt:-)
Realmadrid pedig megírta kérdésében a választ is, ha valami volt már annyi, akkor az lesz is annyi:-)
Engem az se borítana ki, ha csak 4 hónap alatt keresnék rajta 10%-ot. Már jobb mint a bankbetét. Arról nem is beszélve, hogy ez egy prosperáló cég, előtte a nagy lehetőség! A kommunikáció meg majd jön.
Az eltüntetett 150k részvényről tud valaki valamit?
Közgyűlés előtt 1 héttel ennél azért jobbra számítottam. Hogy lehetett ez a papír 4500 Ft tavaly áprilisban amikor akkor is veszteséges volt, és még nem volt a 24 milliárdos keretszerződés sehol. Most meg itt van 1980 Ft-on , és még lejjebb is megy úgy néz ki, miközben egyre több a megrendelés, létszám bővítés van a cégnél. Erre mi a magyarázat? Tudom hogy volt-van a válság de a legtöbb részvény az aljához képest vagy utolérte magát vagy duplázódott , a free meg nem.
Mindenki maga dönt, vesz vagy elad. Akinek nem kölcsönpénzből van, minek adja el bukóban. Mindennek eljön az ideje. Lehet, hogy aki mostanában elszórta, majd bánkódik. Elkapkodni nem szabad semmit:-)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace