Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A mai eladások is bizonyítják , sok még a kis büfi,
ha jön egy korrekció ettől a papírtól is szabadulni fognak tömegesen. A baj az hogy az emelkedésből nem veszi ki a részét, csökkenésből mindig. Remélem a 2000 megtartja ismét.
Én a saját részvény csomagomat (1000 db) 5 részletben tudtam megvenni és volt közte 2 db-os vásárlás és akkor még nem volt árfolyam karbantartás, 30 millió Ft volt a forgalom. Szerintem igenis vannak olyan kis büfik akik 5-10 db részvénnyel rendelkeznek és miután nem emelkedett a kgy. után ( emlékezz sokan 3500-4000 Ft-ra várták) most eladják. Ilyen napon mint a tegnapi örülnek hogy ha darabonként eltudják adni.
Végül is hogy kinek van igaza , szerintem mi nem tudjuk eldönteni, de vitázni természetesen lehet.
Szerintem megijedt kisbüfik adják a papírt két hete, nincs itt semmi árfolyamkarbantartó.
Úgy gondoltam pénteken , hogy elfogytak az eladók és lassú emelkedés jön, de a tegnapi nap vége mutatja még mindig van aki szabadulni akar pár darab részvényétől. Amíg nem jön valami erős pozitív hír addig csorgunk tovább lefele. Eladók mindig lesznek.
:-)) pont most akartam valami hasonlót írni.... :-) Humorosan kell felfogni ezt az egészet, és akkor nem is annyira gáz ez a szitu! :-) Tudom, hogy nehéz, mert a pénzünkröl van szó, de ne idegeskedjetek, ezt a helyzetet szándékosan tartják fent, de nem hosszútávon.
A cég legelkötelezettebb, és legjobb munkaerője jelenleg egy külsős munkavállaló, és mb. árfolyamkarbantartónak hívják, akinek munkajogilag persze semmi köze a Freesoft-hoz! Gratulálok Tisztelt árfolyamkarbantartó Úr, Ön a szeptember és október hónap dolgozója a cégnél! :-) Az elvégzett munkája összehasonlíthatan a kommunkiációs igazgatójéval! :-)
A cégünk nevében tlejesen elítéljük a tegnapihoz hasonló 1 darabos árfolyambefolyásoló lekötést. Cégünk kommunikációs politikája az, hogy nem nyilatkozunk, nem kommunikálunk semmit az égvilágon semmilyen médián keresztül. Azt sem áruljuk el, mikor lesz a Q3. Teljes mértékben lesz@rjuk a kisbefektetők gondját baját, iránymutatási lehetőségeket is a minimálisra szorítjuk. A Portfolios beépített emberünkre azért volt szükség, hogy a PF semmilyen elemzést ne publikáljon. (majd csak azt, amit mi állítunk össze és valóságtartalmárt nem kell vállalni a felelősséget).
Azonban itt is felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy a A FreeSoft bridge csapata sikeresen szerepelt a Monte Carloban megrendezett versenyen. (Mert ez nagyon fontos).
Tájékoztatást továbbra se várjanak, mert teljességgel felelsleges. Minden erőnkeel ennek megakadályozásán fáradozunk.
Na így kereskedjenek a a részvényeinkkel a továbbiakban! :)
5 db volt és 1 db áll 30-on. Szóval ez tényleg nem volt szép dolog. Nyugodt ember vagyok, de ehhez pofa kell.
Holnap nyilatkozni fog a kommunikációs igazgató, mondván elhatárolódnak attól az 5 db-os tranzakciótól. Így, lesz nyilatkozat is:-)
Komolyra fordítva a szót!
Ha a mai nap így marad, talán elmondhatjuk, hogy már nem akarják kidobálni semmiért a papírt. Persze ma is van egy 2075/12 db-os eladás a 2079/41 db előtt (ejnye). A vételi oldalon 860 db van.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace