tisztelt Stevie!
Felkértek engem darius8-at, hogy tájékoztassam önt:-)
Így, unalmamban megtettem:-)
Termékmenedzser
A FreeSoft Nyrt.
Termékmenedzsert
keres felvételre
A munkakör leírása:
A FreeSoft Nyrt. saját fejlesztésű irat- és dokumentumkezelő rendszerének termékmenedzsmentje.
Munkaköri feladatok:
- Részvétel a termékcsalád marketing és kereskedelmi stratégiájának kidolgozásában, ill. az ebben résztvevők munkájának koordinálása
- A termékcsalád továbbfejlesztésének irányítása, a funkcionális és technológia irányvonal kidolgozása és a termékfejlesztésben résztvevők munkájának koordinálása
- Kapcsolattartás a technológiai beszállítókkal
- Részvétel üzleti ajánlatok, tenderek kidolgozásában, a kereskedők munkájának támogatása
- Beszámolás a projekt igazgatónak
Elvárások:
- Többéves, üzleti szoftver fejlesztő cégnél szerzett termék- vagy projektmenedzseri tapasztalat
- Felsőfokú végzettség
- Angol nyelvtudás
Felkértek engem darius8-at, hogy tájékoztassam önt:-)
Így, unalmamban megtettem:-)
Termékmenedzser
A FreeSoft Nyrt.
Termékmenedzsert
keres felvételre
A munkakör leírása:
A FreeSoft Nyrt. saját fejlesztésű irat- és dokumentumkezelő rendszerének termékmenedzsmentje.
Munkaköri feladatok:
- Részvétel a termékcsalád marketing és kereskedelmi stratégiájának kidolgozásában, ill. az ebben résztvevők munkájának koordinálása
- A termékcsalád továbbfejlesztésének irányítása, a funkcionális és technológia irányvonal kidolgozása és a termékfejlesztésben résztvevők munkájának koordinálása
- Kapcsolattartás a technológiai beszállítókkal
- Részvétel üzleti ajánlatok, tenderek kidolgozásában, a kereskedők munkájának támogatása
- Beszámolás a projekt igazgatónak
Elvárások:
- Többéves, üzleti szoftver fejlesztő cégnél szerzett termék- vagy projektmenedzseri tapasztalat
- Felsőfokú végzettség
- Angol nyelvtudás
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace