Kb egy milliárdos cégben lesz 2% a gryp részaránya, a jelenlegi kap. 100 millió dollár, ha jók az információim. Persze, az egyesülés utáni hype-ot nem lehet megbecsülni. Trump fia is érintett a történetben, keményebb napon megfordul a teljes részvénymennyiség, szóval picit meleg a süti 😎 Aprópénzzel trédeltem benne és annyi. Legyen mit elbukni a lítium bányászokon 😉
az eredeti kérdésedre adott válaszomban semmiféle árfolyamot nem említettem, még véletlenül sem, az általam vázolt megoldásnak (félpénzen usd-t, félpénzen eurt veszel, egyszerre) éppen az az előnye, hogy eur/usd mozgástól függetlenül az eredmény (fele usd, fele eur a hufból) hedgeli a huf-ot a gyengülés ellen, méghozzá olyan módon, hogy bármerre mehet az eur/usd, miközben az elég nyilvánvaló, hogy te a huf gyengülésétől tartasz/számítasz, hiszen mi másért sietnél
Most indul csak meg igazán benne a forgalom... celáram 6-8 USD minimum június végére... BTC a proxy ami most tör ki éppen... próbáld meg 1,2 alulról támasz, max 0,7 ig mehet le, ott már durva vételét voltak.... 1,5 felett pedig begyorsulunk
Azért nem akarok sokat várni, mert nem látom, hogy mitől erősödne a HUF. A béke talán hozhat egy kis fellélegzést, de a magyar gazdaságban semmi jót nem látok. Először amikor a fizetésemet váltottam, még 240 alatt volt a HUF, ez a trend nem akar megfordulni szerintem Én úgy gondolkodom, hogy nem tudom megmondani, hogy melyik fog menni. Most kicsit az Eurót felül súlyoztam a portfólióban. De nem győztem még meg magam, hogy johet-e a 1.2-es váltás.
Köszi, ez is jó ötletnek tűnik. A JPY-ről mit gondolsz? Volt benne egy köröm, kicsit több mint 0 ban szálhattam ki. Beijjedtem a GDP előrejelzés romlásától Japánban. De lehet attól, mert nem emelnek, legendő lezs az EU és majd egyszer az USA kamat csökkentés is, hogy erősödjön és van hova erősödnie még mindig.
Hasonlóan gondoltam a mozgást, ha értelmes korrekció nélkül 115-125 ezer környékére megy elapadhat a spot pumpa és úgyis lejjeb kell korrigálnia akár 100 alá bukni. Április eleje óta napi 70-700 millió usd megy be csak a black rock etf-be. Aki most pakolja 110 felett már nem fogja akkora súllyal rakni bele a pénzt. Binance és coinbase margin kereskedések sokkal tompábbak mint 4 éve. A spot mögött pedig btc fedezet van plusz néhány sprinter a turbo etf-ekkel. 125 ezer fölé szerintem év végére jut fel vagy leghamarabb ősszel. 70 ezres ár sok bányász azonnali leállását hozná el.
Szia Boole, Nem szoktam rveket ajánlani, de GRYP hasonló utat fog bejárni a reverse merge el mint KERN anno. Vegyél pár ezer dbot tedd be a fiókba, és június végén nézd meg meddig húzzák fel, Q3 bán lesz merge HUT al, addig menni fog mint állat... KERN 100 USD felett is volt merge elott Trump SPAC cége, holnap crypto évente a héten legkésőbb meg kell venni a pakkot...
jó is lenne mivel a 330-as régió innen kb. 5%, ahhoz az EUR/USD 1.15-1.16 mellet némi általános HUF-erő is kellene * de ha már nagyot álmodunk, a 320-at is érdemes tanulmányozni, 25 évvel ezelőtti USD/HUF csúcs (2021-es 1.22-es EUR/USD-vel meg is lehetne)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.