CVNA - csak Daytrade/Swingtrade-re érdemes, amikor pozitív hangulatú nap van. Akkor nagyot tud menni. A mai nap nem ilyen. X https://postimg.cc/TLGDHJtB X
Ugyanezek a gondolataim és félelmeim nekem is. Megjegyzem, elég szép summa áll nekem Gazprom ADR-ben...és tökéletesen kiszolgáltatva érzem magam most. Ugye a kette poció az alapértelmezett, ahogy veszem, ha nem jelzek semmit, akkor az lesz. De hát ezt így akkor is nehezen veszi be a gyomrom, ha valahol számítani lehetett ilyesmire.
Amit eddig tudunk, hogy a konvertálást követően (valószínűleg!) egy oroszországi letétkezelőknél lesznek a törzsrészvények. Ez korlátozott hozzáférést fog jelenteni, lehet, hogy évekig nem lehet eladni. A adr eladást ki intézi, milyen feltételekkel, milyen árfolyamon? Bizonytalan ez is. Én a konvertálást választottam, de erre sincs garancia a random szerint(mármint a teljesülésre). Szóval piros vagy fekete és ezek valamelyik egy igaz istenhez kell fordulni 😁
Nekem sem vették fel, nyilván mindenki hívogatja őket, és ezt tudják, hiszen botrányosan rövid határidőt adtak a tájékoztatóban. Az is kérdéses, hogy az egyes opciót egyáltalán végre hajtják-e, hiszen ezt nem garantálják, így lehet hogy elve meddő ez a választás. - Másik kérdés, hogy nyilván a kettes verzió kedvezőtlen, de az egyes verzióval lehet hogy még rosszabbul járnánk, egy megszabadulhatatlan teherhez jutnánk vele, aminek a letétkezeléséért havi szinten egy vagyont kellene fizetni vagy valami hasonló, én leginkább ettől félek.
Kicsit tanácstalan vagyok én is. Ügyfélszolg. egyelőre nem veszi fel. Én tartanám a "papírokat" hosszúra, na de kinél, hogyan...a második opció pedig lefordítva: majd (!) valaki (!) valamikor (!) megpróbálja értékesíteni, amiből talán (!) származhat (?) kifizetés. Mivan? Ez egy rossz vicc.
Nekem is ez jött, ha minden igaz, az a határidő holnap lesz, így nem sok idő van gondolkodni. Valaki esetleg hozzá tud szólni a témához? Mivel járhat az egyes opció így, hogy oroszország szankciónálva van?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.