Nem linkeltem a dollár indexet. A probléma az, hogy mindegy, ki mit mond neked, te csak hajtod 365 napon, 24 órán át ugyanazt és még pomperjnek is próbálod megmagyarázni a dolgokat, pedig kicsit talán jobban konyít a dologhoz, mint te. Igaz, ő is 3 éve zuhanást vár, de mind tévedhetünk, nincs ezzel semmi gond. Te viszont úgy gondolod, hogy csak neked lehet igazad mindenkivel szemben, "mindenki" meg se próbáljon meggyőzni arról, hogy esetleg tévedhetsz... azt, aki ennyire arrogánsan megy szembe a piaccal, általában meg is bünteti elég keményen a piac... ok, neked csak az ezüst long pozid van, de büntet is téged rendesen a piac, már évek óta. Várod a dollár bukását, mert majd akkor felmegy vagy 100 dollárig az ezüst, de szerinted csak az fog emelkedni??? Akkor elszáll az olaj, az infláció és minden más és az infláció ellen levédted magad valamennyire, de amíg eljön ez a nagy összeomlás, addig nem gyarapítottad a vagyonod. És az infláció ellen is csak részben vagy védve, hiszen csak a vagyonod egy része van ezüstben - gondolom én. A többi pénzeden szerintem vegyél török részvényeket, az most jó üzlet lesz... ne érts félre, nem bántani akarlak, nekem is van ezüst pozim és bányászok is, de a jó vállalatokba fektetett pénzt sokkal jobb befektetésnek tartom hosszú távon. Az ezüst pozi egyfajta kis biztosíték és nem más.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.