Én teljes mértékben spekire vettem, mert szeretem néha megjátszani az itt olvasott tippeket. Emellett a RH fórumokon a ZOM az egyik legnépszerűbb ticker, lehet belőle bármi, de tényleg bármi. Az is lehet, hogy holnap 1.4-en nyit és buktam a nagy nyerőt, meg mindenki, akinek átugrotta a stoppját. De: ki és miért shortolná? A nagyok, mint írta valaki, bevásárolták magukat, nekik csak hátra kell dőlni és hagyni, hogy a kicsik az égbe tornásszák, majd szépen lassan a nyakukba lehet adagolni. Mindenki boldog, nem kell short ide. De lehet rosszul gondolom, a barna budweiser érdekes gondolatokat okoz :D
JeGe, nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! Valójában természetesen mindenkinek szól, "témaindító" jelleggel. Úgy látom, Te a legoptimistább táborhoz tartozol ZOM ügyben, nekem már viszket a tenyerem, egyfolytában ezen tanakodom...... Még egyszer köszi szépen!
Nem nekem szólt a kérdés, de számomra ZOM még egyáltalán nincs a hype szakaszban. hosszú ideig oldalazik napon belül, megvannak a szintek, ma még "csak" +50%-ot ment, lesz szerintem még egy 100%-és egy utolsó 200% felszúrás, amiből már -50%-on fog megállni. Ilyen LPPL-re számítok. Fundához már tegnap se volt semmi köze.
Szia Rray, emlegetett célár közelében a ZOM. 3-4$-t emlegettél 4 hét múlva. Most, pillanatnyilag, hogyan látod? Holnaptól már inkább korrekció, azért erősen túl van húzva, nem?
Mit szólsz? Mindjárt 14.000 a Nasdaq:)). Vajon melyik lesz még hamarabb az 1000$ Tesla, amivel még lesz az 1000 milliárdos kapitalizacioja. Vagy 15.000 Nasdaq? 🤣
Ha minden oldalról azt hallják, hogy ez még lesz ennek a többszöröse, ráadásul az imádott musk is ezt írja, akkor, nem csoda, hogy a kapzsiság kerekedik felül. Gondold el, mi lett volna, ha a dogecoinnál jelentették volna be ezt a bevásárlást. Már tízszerezett volna.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.