Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
@HumaNOID Ha jól emlékszem még pár hónapja írtad, hogy középtávon a deflációba átfordulásnak is látod a lehetőségét. Erről most hogyan vélekedsz? Mondjuk alapvetően CPI alapon, de szélesebb fogalmi körben is érdekelne.
aztán egyszer eljön a végítélet órája , a söpö simán leesik pont nullára, shortban lévő barátaink csak röhögnek, személyi kölcsönt nyújtanak Warren Buffettnek de jaj álmukból felriadnak éppen és rájönnek újra pofára estek szépen
shortba ültetted te ravasz söpö a sok sok gyereket majd kifosztod csúnyán a már lapos zsebeket a fórumokon kamuztok ,éjjel kamuztok nappal de a számlátokra nem tudtok ránézni fa arccal lassan lassan szépen elfogy a jó öreg manna főleg ha a SP felballag öccsével kissé magasabbra aztán eljöhet a újra ismét megint a shortos Kánaán 300-500 pontot is csúnyán leeshet talán talán , de most jön felénk ujra a jó öreg Powel, miatta a kicsik zsebéből némi lé száll el
Az fekete arany tényleg csodálatosan ragyog, én is örülök neki. :-) Nagyon költői vagy% :-) 2x leütötte a stop-omat, mert szűkre szabtam, de örülök, hogy visszavettem, csak nagyobbra vettem volna! :-) Powell-ben én is reménykedem, hogy a bond yield 4% lesz, és mi meg sem állunk 3628-ig. :-)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen