Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Csak szolok, hogy a gyerek nem matek. Ha meg egyet akartok, akkor 1+1 az nem 2. Sokkal tobb:). Peldul gondold el mikor 3 eves ,es melle bejon egy cuki de pocak fájós csecsemo , na akkor tanulja meg az ember fia, hogy hol lakik a magyarok istene:)). Sajat tapasztalat, csak gondoltam szolok, hogy felkeszulj majd. Segitsuk egymast tapasztalattal itt😉 KGST. Kolcsonos Gazdasagi Segitsegnyujtasi Társaság:)
Azért gondolj a többi emberre is, nem mindenki tudja betegre keresni magát a tőzsdén. Más ország is csinálja, mindegyik fogja, különben lázadás lenne. A bérek nem emelkednek semmit évek óta....
Itt is megkerdezem uraim! Tudja valaki itt az opciókat! Az kerem segitsen nekem. Mert az IB nem ertem. Mert beallitom, a VIX opciok, alatt mondjuk azt hogy CBOE aztan meg azt, hogy CALL, utana mondjuk azt hogy 30, utana meg a darumot 2023 marc. Tehat CBOE VIX 30 Marc 23'. De nem ertem, hogy hogy mukodik, sokhoz nincs elozmeny chart se, semmilyen idosikon beallitasnal, az se derul.ki hogy van e erre kiiras, es az se hogy ,hogyan mukodne a jovoben. Szoval a kerdesem az ha peldaul akarok egy opciot Vix call -t 23' marc ra akkor hogy kelle ezt csinalni, es hogy mukodne, mi a koltseg satobbi. Danke, annak aki tudja.
:) Minden szívás( most pl az elmúlt hónapban 3 hetet otthon volt a bölcsiből, pedig nagyon pörög, egesz nap.. ) ellenére minden perce megéri. :) Más. jól beborult éjjel, mondtam, hogy jönnek a drogosok. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen