Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hidd el, hogy sok ember nem ad el, csak a millenials generáció, vagyis mi.... a többiek pension fund-ja, megtakarításai erősen diszkontálódnak, mert még mindig abban a hitben élnek, hogy a tőzsde visszapattan. Én a 60 felé közeledő angol ismerősömnek nem tudtam megmagyarázni, hogy adja el a SAP, Vodafone részvényeit, a pension fund-ot tegye cash-be. Az volt a válasza, hogy majd visszajön.... nem értik, azt sem értik, hogy ha vissza is jön, az infláció megeszi, ha az előző 30%-ra vársz, vagyis aktívan kell managelni a portfóliót. A pension fund beforgatja egy idő után bond-ba a megtakarításaidat, ahogy közeledsz a nyugdíjhoz. Lehet, hogy jó lesz, de lehet, hogy ezt az utóbbi 30%-ot érdemes lett volna megtartani belőle. Itt hülyeségeket írnak, hogy vásárolj, de a benne lévő survey-ben erről van szó, hogy nem adnak el az emberek, csak a mi generációnk. Legalább egyszer az életben nem mi szívunk talán a legnagyobbat, mert nekünk már bele kellett tanulni. https://www.investing.com/analysis/millennials-dumping-stocks-why-nows-the-time-to-do-just-the-opposite-200630257
En tudtam, en is mondom, de csak nevetnek rajtam mindenhol 😀 . De most Jaksity megerositett. O nem egy politikus, elvileg semmi erdeke abban, hogy riogasson
Látszik, hogy bármilyen áron meg akarja tartani a hatalmat, de a gazdaság realitásait egyszerűen nem írhatja felül. Nincs jelentősebb tér az eladósodottság növelésére...
Nem léptet ki, mert onnan kap enni. Csak most a megszokott menüt nem rendelheti meg, csak zsíros kenyér és hagyma lesz. Amit majd figyelnek mint a gondos nagymama ,hogy az utolsó falatig lenyelje mindet. Az ebédlőben már nem ülhet le az uri fiúk mellé, a lázadók is elfordultak tőle. Most egyedül eszik.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen