Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ha ilyeneket linkelsz, isten se mossa le, hogy osszeeskuves hivok vagyunk. 😀Hetvegen , inkabb keresek a wikipedian, vagy valami hasonlo forrasbol szemelvenyeket. En konyvekben olvastam, amit olvastam, nagyapam konyvtaraból, mert igaz csak egy nagybirtokos parasztember volt, de volt vagy 2000db konyve 1930 as evek elejetol 1990 ig kiadasuak. Pia helyett konyvekre koltott, es fotografikus memoriaja volt.
Köszi stolz! Utána olvasok tényleg, mert nehezen tudom elképzelni, hogy a komcsi alap elvekkel ellentétes lett volna a gazdasági elképzelésük. A magántulajdon megszüntetése volt a cél és minden termelőeszközt a népnek, a proletáriátusnak, vagyis az államnak a tulajdonává tenni. A tőkést, a tőkét üldözték, ezért ez nekem új, hogy pont tőlük vártak volna, segítséget.
Akit részletesebben érdekelnek a mining részvények, az interjú végén van egy rövid rész róluk. (Őszintén szólva, én annyira nem értettem, hogy miért emeli ki ezeket a dolgokat, de ez a pasas általában nem szokott hülyeségeket mondani.) https://www.youtube.com/watch?v=DWaeypweN_Q
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen