Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Köszi, nincs autóm,én jó kislány vagyok és az ára a tőzsdén volt ma délutánig. :-) A tesómnak van, de ő nem szeret sehová járni, én szívesen mennék kirándulni. Ezek jó ötletek, szívesen elmennék valakivel, vagy ismerős családdal.
Ritkán nézek meccseket, de a válogatott komolyabb meccseit azért megnézem... Régen kint is voltam párszor, de meguntam, hogy mindenkitől kikapunk 😉 Most viszont nem vagyunk rosszak, sőt. A németeket utoljára 1954-ben vertük meg tétmeccsen.
Bator vagy. Drukolok neked. En kistilu vagyok. Elteszem a kis nyerot. IDEGES a piac. Aki itt most megmondja a tutit az kamuzik. Nem hiszem el, hogy a FED elengedi az egeszet, a picsaba. Olyan sokszor jatszottak el, buy the dipet ,hogy mar fosok. Es ovatos vagyok mikor batornak kellene lennem mint egy huszarnak vagy egy bevodkazott orosznak. 🤣Se ndx, se sp, se vix longom,shortom nincs. Ja bocs hazudok, mert az utolos 50 db os vix long maradt ,pedig ranyomtam csak nem hagytam jova, vagy nem tudom miert virit meg ott. Lanyom ide fekudt mellem mikor zartam,oket,es biztos beneztem.😀 De ennyi maradhat, ezen nem izgulok
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen