Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ezek nem véletlenül single digit árazásúak, a RIG-es történetből megtanultam...nagyon jó, amikor nagyokat ugranak, mert úgy viselkednek, mint egy növekedési részvény, de nem biztos, hogy ilyen környezetben jó ezekben benne lenni, jobb egy stabil XOM-ot venni, vagy valamilyen leveraged ETF-et. Az IO részvényesekkel mi lett? Elveszett a teljes befektetés, vagy valamit visszakaptak?
1%-os pozíció mérettel lehet vele játszani $2-$2.5 között a 10-20x-re játszva. Aki ennél többet belerak a jelenlegi gazdasági helyzetben annak a bátorsága előtt le a kalappal 😀
Ja. Nekem is volt korábban 2.9-es átlaggal, hülye módon nem dobtam amikor 5 volt, ellenben adtam 3,1-ért később, úgyhogy kis plusszal ki tudtam szállni:) 2 vagy 3 napja írtam a "RIG topikban", hogy ebből a cégből soha nem lesz semmi, most jól leb@sszák 2,x-ig, onnan pár jó hír hatására jó esetben visszamászik 3,5-4 közé (ekkor szokott mindenki a másik fórumban örömtáncot járni, hogy milyen fasza cég ez a RIG)... Boole szerint szept. 30-ig lesz nyomás alatt az árfolyam, mert valami hitelátstrukurálási okoskodás határideje akkor jár le, azután majd jól megindul. Pompi és Boole szerint ez a cég év végén/jövő év elején prifitabilis lesz. Remélem bejön nekik és sok pénzt nyernek, de én már elvesztettem a bizalmam, ha 130-as olajnál nem tudott menni, akkor mikor.
Szépen hasít a RIG, ahogy mondottam volt korábban. RIG = sorscsapás. Csak azt nem tudom, mikor lesz 140?! Mondjuk egyébként szép ez a vegytiszta bull piac. Lehet fejjel lefele nézem a grafikont?! :kajánmosoly:
Igazad van, az általad felsoroltak követendők, ....lennének. Portugália! Ott nem tudom hogy áll a demokrácia de mindenkiben feltételezik a jót, nem a rosszat keresik. Nekem ez csodálatos! Sajna kormányunk nem követi, én meg itt élek. Amúgy azokban az országokban is sérül néha a demokratikus elv, az egyén szintjén. Erre gondoltam. "Ne add fel" Feladom h olyan után vágyokkozzak ami nincs. Ettől az élet szép, és annyi jót látok, tapasztalok emberektől, ami boldoggá tesz.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen