Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én igen, de itt nincs olyan gyors visszacsatolás a piactól, mint akik 1-2 napos távon trade-elnek célárakkal. Talán Peter Lynch írta az egyik könyvében, hogy sokszor a vásárlás után, akár több év is eltelik mire visszaigazol a piac, szóval ez egy ilyen játék. Én egy ideje nem igazán vettem semmit. A múltkori mélypontnál már majdnem voltak részvények, amikből elkezdtem volna csipegetni (1%-os pozíció méret), de aztán a korrekció felhúzta őket. Részemről türelem és kivárás van egyelőre.
Ez a mai még belefér éppen a korrekcióba, de ha a 11650-et is átütjük, és holnap a nap második felében nem pattanunk fel, akkor ki lehet dobni a rajzot, mert akkor fogalmam sincs mi a franc van... Valószínű valami igen beares dolog.
Még az sem. Funda alapon úgy fektess be, hogy a legalján, egyébként pedig azok mehetnek játszani, akik értenek hozzá, mert olyan volatilitás van és valószínűleg lesz is.
Törölt felhasználó2022. 07. 12. 20:56
Nem tudom, valaki még próbálkozik tisztán fundamentális befektetéssel? Bír vele bárki pénzt keresni? Mert ahelyett, hogy a piac normalizálódna, azt látom, hogy egyre szélsőségesebben csak a technikai szempontok számítanak.
Napóleront nem herélték véletlenül ki ? ;) Vagy ez csak urban legend? Végül is, ha a macsekokat nem bántjuk, viki bácsit azért ennek a beavatkozásnak. Érzéstelenítés nélkül.
Csaunak is sok minden el volt rendezve, de mégis elrendezték oket. 1 éve már komolyan szervezi a menekülést, mióta a bolgár brancsot megpuccsolták. Idén a választási siker kissé negrészegítette, de gyorsan fog változni a kozhangulat, ahogy a zembereknek egyre rosszabb lesz
Mar rég elrendezte magának. Ha gond lesz, menekülni fog mint patkány a süllyedő hajóról. Zöldfoki szigeteken komoly ingatlan befektetései vannak. (Portugália autonom szigete mint Madeira, csak kevésbé ismert.) Támogatásokat küldött a "magyar kormány" fejlesztésekre, meg vakcinákat küldött amikor még itthon is alig volt. . Elsőnek elrepül Khazasztánba, vagy valami hasonló helyre, aztán letelepedik a már előre elkészített helyen az óceán közepén, 1000km-re a szárazföldtől. Hmm....oda nem mennek utánna macska kaviccsal.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen