Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Csak hogy Cica királylányos kommentjére reagáljak. :-)
Törölt felhasználó2022. 07. 11. 17:19
Kicsit olvasgassatok ezzel kapcsoltban a dolgok után és kötögessétek össze a dolgokat a jövőre vonatkozóan: Dutch Farmers Trick Police - Bill Gates Grocer Burns Down - Dry Eyes Around the World for Picnic https://www.youtube.com/watch?v=Lmy5_tkA45E
Sejtettem, hogy ez a mondat nem fog stimmelni, csak nem értettem, hogy miért próbál a tudatalattim figyelmeztetni... :-) Csúnyák vagytok! Nem lehet nektek semmit mondani! :-)
Azért a Tesla tesztvezetést is nagyon élveztem, bár túl sokan voltak a City körül az autópályán, így nem tudtam kipróbálni, hogy mit tud, de ha lehetne, akkor kérnék belőle egy teljesen autonóm designt, mert nem szeretek vezetni. :-)
Nagyfiú ő, szerintem tud magának keríteni. Sokszor az az érzésem, hogy ő is olyan "wild card", mint te :-) (egy kicsit több unralommal, és egy kicsit felnőttebb, úriemberesebb formában) Aki piros kormányt szeretne, abban tuti, hogy van egy jó adag Kos beütés. :-) Nem való ez nekem, én a finom, kedves férfiakat szeretem. :-)
Személyes ízlés kérdése, de én a legjobban az afrikai céges autómat, egy Mercedes C180-ast szerettem, annak nagyon kellemesen "puha" de nem túl rengős felfüggesztése volt, nagyon csendes volt, és minden kibírt, még a szafari offroadozást is. A kollégám, amikor kivitt az A7-essel a reptérre az utolsó napomon, nem tudtam elképezlni, hogy mi ez a zaj (persze, az nem volt elektromos), és hogy mi ez a kemény valami, amin ülök, ugyanez vonatkozik a 7-es BMW-re is.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen