Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Kéretik nem foglalkozni azzal, hogy kinek mije van vagy éppen nincs. Tök lényegtelen. Itt tőzsdéről, gazdaságról beszélünk némi humorral megfűszerezve. Hogy kinek mije van, az ilyen szempontból mellékes.
Hát ha atlagos vagy és ezzel meg is elégszel akkor átlagos is maradsz. Ez nem baj. Én nem elégedtem meg, addig vergodtem es erolkodtem amig jó melot es ko fizut talaltam. Nem borult az olembe, es honaprol honapra bizonyitani is kell h az ember ezt a munkat es fizut megtartsa. Lehet neked kiegyensulyozottabb az eleted sőt biztos is. De ezt is nevezhetnénk kérkedésnek... Dunakanyar, szep kilatas boldog csaladi éra...
Budapesten dolgozom az egyik pénzintézet teljesen átlagos fiokjában egy átlagos ügyintézőjeként hétvégén meg a dunakanyarban lévő családi földön dolgozom. Nem nem nagyvilági élet és nem nem dúskálunk hatalmas vagyonok felett de nekünk elég hogy mindenünk meg van ami kell nincsenek tartozásaink mindíg van mit enni győnyörű kilátás nyugodt de ami a legfontosabb számomra, egyenes életet élhetek. Semmi szükség nincs a cinizmusra a felesleges emberkedésre nem kell jelzőket aggatni senkire. Ettöl már szenvedett eleget ez a nemzet.
Minek bonyolitod az eletedet? Miert nem vettel fizikai aranyat, az aranypiac.hu, vagy correctgoldnal, vagy conclude nal. 250 gramm az most kb 8 millio. Forintban duplazodott az ara 2 ev alatt. Es kisebb mint egy gyufasdoboz. Eur, es euro zona, nem lesz ebben a jelenlegi formájában 3 ev mulva, annak 70%valoszinuseget adok. Nem viccből mondom.
Nyugalom , annyi virtuális " milliomost" amit erre láttam az uccsó 14 év alatt a föld nem hordott a hátán. Lehet még fillérben számol , nem tudható....D) Ésss nem biztos , hogy célszerű kézpénznek venni mindent egy nyílt fórumon. http://keptarhely.eu/images/2022/04/19/v00/20220419v00x4pjh0.jpeg
Hát az bizony egy tény hogy csak átlagos vagyok. Közel sem géniusz! De nekm az is elég hogy nem kell kérkedjek azzal amim van minden második hozzászólásomban.
Oké, hogy sokmindent el lehet hitetni a néppel, de olyan mélyen beágyazott az eu a társadalomban, hogy ez nem opció egyelőre. Plusz a fiatalok és középkorúak nagy része is eu-párti.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen