Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem tudom, de nem is fogunk eljutni addig. Hamarosan letérünk az Argentin pályáról, és áttérünk a görögre. Európában nem engedik, hogy argentinizálódjuk. orbi meg fog bukni és jönni fog egy olyan banda, aki kőkeményen megszorít. Jelzem az is jobb, mint az argentin pályaív.
ui. pontosítanám magamat, mert Cica nagyon képben van a divatot illetően: az épített kopogós rikító rózsaszínű, csillogó kövecskékkel díszített műköröm nem divat, a géllak rendben van.
Itt tényleg megúsztam eddig mindent. Lehet csak szerencsém volt. Pedig mondjuk nem vagyok szabálytisztelő. A piros csak a közlekedni nemtudóknak szóló ajánlás :)
Jo kerdes, humanoid ha pengo szintuseg lesz az hogyan fog hatni az ingatlanpiacra? Mi lesz a korrelacio? Most ne azzal gyere hogy a kulfoldiek euroval felvasaroljak az ingatlanokat ebben a gettó orszagban ami hamarosan leszunk a szemukben..
Ez csacsiság, évek óta csak bringával járok mindenhova, főleg Budapesten semmi probléma nincs a közlekedéssel, kicsit defenzíven kell hozzáállni, amíg nincs szemkontakt, addig úgy veszed, hogy nem fogják megadni az elsőbbséged, a kreszre szépen figyelni kell és nem lesz gond. Ráadásul szép fokozatosan javul is a helyzet, az agglomeráción keresztül tekerés az ami elég karcos, mert ott valóban nagyon nagy a sebesség különbség és roppant türelmetlenek a sofőrök, de Budapesten már sztem könnyű megfelelő útvonalat találni.
Asszony = anyuka , vett ingatlan = anyu lakásában egy szoba.🤣🤣🤣 én most vettem budapesten 4 kecot mert a pár év bukta nem számit ha kiadom többet hoz.... hagyuk már szánalom...
1) nem divat 2) ők nem havi nettó 1 millióért dolgoznak. - > értelemesebb dologra is el lehet költeni, mint pl egészségesebb ennivaló, fitness bérlet, stb Ezt akartam megmutatni, hogy az embereknek (itteni szóhasználattal élve "proliknak") nincs fogalma arról, hogy hogyan lehet a pénzt értelmesen/jól elkölteni.
Te Krisztina egyre tobb hozzaszolasodból az jon le hogy neked teves sztereotipiaid vannak Budapestrol.... nem tudtad hogy Kari Geri bicikliutat csinalt a Nagykorutból is ? Simán lehet biciklivel dolgozni jarni aki akar es jó a tudeje a szalloporra 🤣
Én azt gondolom, hogy amit ma gondolunk az életünkről és azon belül a mai gazdasági folyamatokról és azzal együtt arról, hogy mi lesz a jó befektetés, mert olcsó lesz és eddig bevált: nos, azt majd el kell felejteni, pontosabban "el lesz felejtve", hogy ez akarja tenni majd az ember. Mert nem fogja látni az értelmét annak, amire ma azt mondja, hogy az a jó. Akkor annak - valószínűleg - nem lesz már értelme.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen