Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
"Kína pedig állítólag nem akar semmit Oroszo-tól, csak hogy jó partner legyen a nyersanyagokban." Gondolom ezt a nagyon fuggetlen ujsagirok leirtak.😀 A hangsuly az " allitolagon" van"😉
Dehogy valtom. Regrol van frank, es forint. Usd csak annyi mint amennyi muszaj. De ha aranyhoz kotik az ottani pesot amibol van arrafele eleg, akkor meg az is lehet abbol is. veszek. 🤣🤣
Abszolut igazad van. 🤣. Akkor kereskedjunk. Mit szolsz az aranyhoz. Sok szakerto azt mondja lefele fordul nem sokara. Mit mutatnak a chartok, es az Elliott hullamszerkezet nektek?😀
Nem kell, hogy egyetértsünk. :-) Én egyszerűen látom. :) Mindenki szabadulni akar a dollártól, különösen, hogy Putin megmutatta, hogy lehet erős currency-t építeni ha vannak saját erőforrásaid. Ennyi. Hogy ezt az USA meddig fogja hagyni, különösen az olaj kapcsán a Middle East-en, azt nem tudom. Ami a Nato-t meg ezeket illeti, szerintem USA-t annyira izgatja a gondolat, hogy egy kontinensen át háborút vívjon Európáért, hamarabb válaszoltak néhány m2 Taiwan-ért. Kína pedig állítólag nem akar semmit Oroszo-tól, csak hogy jó partner legyen a nyersanyagokban.
Hát figyelj, legyen így. Majd dobjál egy screenshotot, amikor a portfóliód szemmel látható részét átváltottad peso-ba, vagy ebbe az új csoda devizába 😀 Ahogy külföldiül mondják: put your money where your mouth is.
Kriszti kedvellek, tisztellek ( ezert adok egy pluszt) de ezt a temat még 1 meterrol se talalnad el. Bocsi. En olyan tortenelem manias, vagyok, aprolekos reszleteibe menoen, es mivel szeretek a dolgok moge nezni, mozgatorugokat osszefuggeseket , kulonosen sémákat keresni. Az ujkori tortenelemben (kulonosen az elmult 200 ev)kulonosen sok a séma.(" Tortenelem ismetli onmagat, de legalabbis rímel") De ezt soha nem fejtem ki itt.
Tevedsz. Nekik jo. Mert hasonlo emberek, hasonlo mentalitas ,es hasonlo gazdasag. Na az olaszok kontra nemetek. Ott igazad van pajtas! Ott tenyleg semmi hasonlosag nincs🤣. Ezert is volt eroszak. Ott a nemet marka kiutese volt a cel, de ez egy masik hosszu mese. Ezt se fejtem ki.
Ugyanúgy rá fognak baszni, mint az euróövezet az euróra. Pont tegnap volt téma a Partizán csatornán. Te is emlékszel még az euróövezet válságára (PIIGS), egyszerűen nincs egy olyan kamatláb, ami mindenkinek jó.
Neoliberalisok kozul , akik most szitjak a tuzet,kivancsi vagyok hány fog a fronton az elso sorban peldat mutatni bajonett rohambol " a paraszt gyerekkeknek" . Es az a jobbik eset ha egyaltalan front lesz, akkor.meg van remeny. Mert lehet rosszabb scenario is ", felperzselt fold "is. :(
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen