Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
komolyan mondom, ilyenkor érdemes körülnézni más szolgáltatók chartjain is, nehogy vlmi téves döntést hozzon az ember egy fake chart alapján! pl az investingen az otp nagyon soxor fals chartot mutat, hogy miért azt nem tudom, de már belefutottam!
Ha latsz egy rest amit betomnek es egy nagy piros gyertya lesz hosszu felso kanoccak nagy testtel es piros az alja siman kanoc nelkul. Az a kimerulesi res.
Közeledünk. :-) https://edition.cnn.com/markets/fear-and-greed Investingen mindenki bullos, Teslat is most akart valaki venni FF-ben, én most borítanám le. 15 percesen volt egy gap up NDX-ben, ezt tetszenek kimerülési résnek hívni?
Bármikor kialakulhat egy nagyobb esés csak egy trigger kell. És egyebkent innen lehet inditani wave 3-t nem amikor csordogál lefele, nem mondom hogy el is inditjak mert bármi lehet, de egy 3. hullam mindig ugy indul el, hogy eufória van és átrakjak panikba. Ha és amennyiben ez elindul első körben 3700-ig jövő töretlen(!) esés kell, nem abc karakterű 10-15 nap alatti korrekció, hanem 6-8 nap alatti szakadás. Szakadni kell, csak akkor 3. hullam, egyéb esetben, ha molyol, ha szarakodik, akkor az nem az. Jó példa egyebkent a Tesla. Még mindig 3. hullamban emelkedik... :)
Ki mit gondol ezekről az optimista hangokról Európa gazdaságát illetően? Tényleg megússza Európa a recessziót, munkahelyek elvesztését? Túl is lennénk a nehezén?
Nem lehetett vagy 3 sosem ha igazi wabe 3t latnank szerkezetvegbol nagyobb TFn indulasnal ugy kell levinnie a zonakat mint a szart. Most meg valszef fake kitores van, eltarthat akar 1 hetig is mig mindenkit megtomnek. Ezt csak akkor biralnam felul, ha izombol kivinne a 4150/4200 kozti beton ellenllast. Minden egyeb esetben lefele varjuk.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen