Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Közben valamelyik coinbáró megint átprogramozta a robotjait, lassan átvisszük a 19k-t is. A coinbányász MARA meg már duplázott a december végi mélypontjától. Az a fontos, hogy még soha nem volt nyeresége és egy óriási hitellel terhelt.
Én egy kisvárosban lakom és meggyőződésen volt, hogy engem úgysem ismer senki. Én sem nagyon ismertem korosztályomat, mivel egy kislány miatt kiszakadtam a helyi közösségből, a szabad időm nagy részét a szomszédos faluban töltöttem. A vállalkozásom meg egy másik településhez kötött. Az üzletkötői tevékenységem miatt, meg teljesen más ügyfélkört szolgáltam, mint akikkel "haverkodhattam" volna. Harminc évesen kezdtem el focizni, akkor nyílt ki számomra a (helyi) közösség , aztán a gyerkőcök miatt, iskola, zeneiskola, népművészeti, tánc.....és még sorolhatnám.....merültem bele a helyi közösségi életbe, sokszor segítve a működésüket. Most tudatosítom, mennyien ismernek és sokszor bajban vagyok, mikor rákérdeznek, hogy "azt tudod, hogy én ki vagyok?". Akkor jöhet a magyarázkodás. :-)
Fogalmam sincs mi vagyok. Nem egészen erre gondoltam, de pontosan tudom hogyan működik a falu, a gyerekkorom vidéki nyarai alapján. Néha a barátnőm(szembe szomszéd) mondta h mit csináljak, meg mit ne, mert megszólnak. Mondtam neki h sajnálom ha őt zavarja, de engem nem :) Volt idő, amikor nagyon számított nekem a külvilág véleménye. De ez már a múlt.
hehe, igen, a "vidékiek" szemében csak "A pösti" maradsz! barátkozz meg ezzel! akármi jót csinálsz csak ennek maradsz, talán ha a falut megmented egy orbitális katasztrófától, talán..... talán, .... akkor változik a közvélemény!
Semmi nem fekete-fehér. Valószínű értelmesebb dolgokkal tölti az idejét. Néha mindenkinek szüksége van pihenésre 😄😁 . Kissé olyan a topik, mint a vidéki nép ahová költöztem. Ezek is rágódnak mindenen. Én is egy lehetőség vagyok hogy legyen kiről beszélni. Hisz nem történik semmi az életükben. Ez engem nem zavar, sőt, örülök hogy van új téma :) Ahogy élem az életem, amit teszek, vagy sem, nem befojásolja az aktuális véleményük. Legyen az jó vagy rossz. Így lehet Humi is ha olvas, néz kia fejéből, hogy van min rágódni a fórum népének, mint kutya a csonton :))))
krictike ki az a "board memberjét" ? ha már ennyire angolozni akarsz egy magyar forumon, akkor miért nem egy angol forumon erőlködsz a magyar tőzsdei szlengekkel?
Akkor kérdezd meg az Apple, Nike, és nagyjából az összes nyugati márka Board memberjét, hogy a cipődben, a telefonodban miért Made In China felirat van. :-) De egyébkként te is kifejtehetnéd, hogy ez miért jó a cégnek. :-) Te mihez értesz? :-) :
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen