Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
krictikét nem szabad bactatni, most keresi a szent grált! csak a szent grál keresés első pontját hagyja figyelmen kívül! . 1. pont : Ne keresd a Szent Grált! :))
Ha egy német varrná össze a Nike cipőt, az rengeteg pénzt megérne a cégnek. Remek példa volt ismét, szerintem a robotgépek és autók után a sportmárkákhoz értesz a legjobban.
váltsál kertészkedésre, mondjuk fűtelepítés! csak arra kell figyelni h az alkohol üti a fűt!, (ezt egy kertész ismerősöm mondta), viszont kinéztem a kertre és semmi ilyesmit nem láttam, nem tapasztaltam, nem is tudom mire értette! :))
* olcsó nyersanyag: a világ legnagyobb ásványkincs bányái nem Németország vagy Angliba közepén vannak, hanem nagyrészt fejlődő országokban Nigériában, Dél-Amerikában, lsd Chile, Brazília, stb. +Oroszország, aki kiesett Ausztrália pedig Kínának- ők is kezdenek félni, és ilyen-olyan katonai szövetségeket létrehozni.
Gondolj bele, hogy mennyibe kerülne egy Nike cipő, ha egy német varrná össze, és nem egy kínai. Milyen olcsó volt eddig a benzin/gáz a mostanihoz képest, amikor már nem onnan jön. Te nem érzed a rezsiden, de egy angol igen, ők a 4x fizetik az eredeti rezsinek. Nézd meg az összes material chart-ját, mennyi volt az ára a háború előtt, és mennyi most. Olcsó munkaerőből és olcsó nyersanyagokból volt neked is elérhető terméked. Az olcsó munkaerő helyett lesz majd robotizáció.... a többit nehezebb lesz lecserélni (azokért lehet, hogy háború lesz...)
Engem az erdekelne, hogy miert gondold te is es Humiis azt, hogy a kelet nem finanszirozza mar a nyugatot, igy annak befellegzett? A tortenelem azt mutatja, hogy a nyugat azert mindig megoldotta, hogy felulkerekedjen. Miert lenne most maskepp?
Most , hogy a topik főispán harakirit követett el és árvák lettetek , mint brancson kívüli javasolnám Krisztina , hogy Te légy a topik uj főispánja. Főispinát nem akartam írni , mert persze a sok érzéketlen szexista macsó félreértené ….:( Szvsz szavazni kellene. https://www.youtube.com/watch?v=Pfwo6TFvY_A
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen