Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
2,8-as uht tejet vásárolj nagy tételben! eláll, nem "párolog" , mint a jéger', hosszutávon eláll, nem romlik, viszont ha leveszik a sapkát akkor minimum dupláz, de lehet h tripláz! :))
A héten akartam venni egy kiló kristálycukrot és üres volt a polc. Pedig nálam évente kb. 1 fogy el, szóval tudtam morcos lenne. Lett helyett kockacukor drágábban...
ui. tegnap a felszúrásnál kiugrottam a longomból kis nyereséggel, meg a részvényekből is második körös kis nyerőben. A 2.5 nagyon messzinek tűnik, a 3.3-at el tudom képzelni. Nem tudom, lehet, hogy elszámoljuk magunkat. :-) - sőt biztos, hogy ezzel is megszívjam. :-) Happy Weekend. :-)
elöre nincs tipp, aki azt mondja, h meg tudja mondani h mi az irány, az kamuzik! ezért irtam h támasz/ellenállás szintekre kereskedek! nekem mind1 mi az irány, opcioknál meg pláne! :))
2.5 nez ki neki, én a marciusit nezem az olyan 3.2 most. az van sztem hogy még véreztetik ki a longokat, meg nem így fordul egy ekkoras trend után. krisztina azt figyeljed, ha ez fordul, akkor úgy fog menni mint amit seggberúgtak úgy istenigazából. nezz meg hozzá egy covid aljat, mi történt utána, és sztem be kell hozzá gyorsulnia lefele, hogy ez forduljon, mert ki kell vagni a stoppokat is. tehat gyorsulva esés vszínű, de ha nem, akkor azt kll látnunk hogy kilövik, akkor fordul, máshogy nem.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen