Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
na NG -nél pont látható h elég sokan belevettek 3,5-nél, aztán mégse akarodzik neki fordulni felfele! ennyi, (két ellentétes doji naposon, az mindig gyanus!) ezért van itt a szük stop szint, ha kiüti, akkor kiüti! majd jön a következő kör! a higitással meg jól bent lehet ragadni!
Shortokat akkor jó nyitni ha 1x latunk egy tetőt, inkabb érdemes lemaradni az első 3-5 %-ról mint égetni a pénzt, bár ha cfd-vel csinalod és mondjuk am kiütési ár 4500 körül van abban en nyugisan ülnék. kimentem az erkélyre, meleg van szinte, ez a gáz nem akar megfordulni. :))
Nem érdekel engem a lelki háttere egyátalán 😀 Csak úgy vannak most a játékszabályok, hogy nincs negatív visszacsatolás tévedés esetén. És nem, nem Humiról beszélek, mielőtt belemagyarázza valaki. Ő tisztességesen vállalta a dolgot.
hehe, sajnálom, nem tudok orákulum lenni! :) . sarkalatos ellenállások a TA chart szerint, SP 4100, aztán a 4200, majd a 4300, aztán mindenki ugy játsza, ahogy az izlése engedi! valaki a longokat zárja (helyes) valaki meg a shortokat nyitja! most per/pill a napos 200 MA-nál tobzodik (prompt-on) . https://i.imgur.com/yCtWZo5.png
Én a hamis prófétákat és az őket körülvevő bálványimádókat szeretem. Néha szórakoztató, amikor nem úgy sülnek el a dolgok, mint ahogyaz az ki lett nyilvánítva 😀
bírom azokat a "tőzsdéseket" akik se a fundaval , se a TA val nem igazán foglalkoznak, nem is akarják megismerni, viszont várják a vlmilyen forumok varázsgömbjeinek joslatait
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen