Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
mondjuk nem 14 darab tank fog ezen lendíteni. mindjárt berántanak 100-200ezert sorozásra a ruszkik. A korábbiaknál kb lejárt a gyorstalpaló, indulhat a buli, lesz itt fejfájás.
Svajci jegybank ,egy kuriozum. Transzparens. A kotvenyeken nagyott lehetett bukni. Gondold el, pajtas, hogy tobb szazmilliard usd ertekben jegyeztek le peldaul 30-50 eves usa bondokat szinte ,brutal alacsony kamaton. Azok arfolyama szerinted most milyen melyen van, ebben a kamatemelesi idoszakban. Annyi a kotvenypiacon a kozeltmultban letrejott akna, hogy Donyecki fronton sincs annyi. Ui: De neked az hogy jott ki ,hogy boldogok a sajt keszitok?.🤣. Eleg savanyu nep amugy, azert kérdem?
De volt exkluzív beszolasa, másutt. Az élő fába belekot ok nélkül, ahogy elnezem más fórumokban is, ahogy a te beirtad, én is megneztem. Nézd meg itt is milyen volt az intro! Konjunktúra ban és az elmúlt évek iparositasi és csarnokepitesi lázban, ami olyan volt mint egy tornado, egy pulyka és egy cica is tud repülni. De ha kikopik a jó kis konjunktúra szellő, akkor jön rá majd a cég tulaj, hogy csak jókor, konjunktúra hajnalán lépett be a cégbe az ügynök, de recesszió kezdetén már nem lesz ekkora a szája. Egyik logisztikai kapus cégnél is ez volt, anno 2010 utan:). Hú, de kemény volt, ez az "iszkolhatna placi is" beszolas.🤣 Na na,.... csak finomabban cicus!
Erre nagyon figyeltél:))) Humanoid kéretlen figyelmeztetésére írtam csak. Kontextus! Amúgy ha szétkvantálom 48kHz-en 24 biten, az jön ki, hogy iii of 3 of (ii) of (i) void(i) int(i) of 3 of(3)(iii) () ) Stimmel éves csárton?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen