Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Jógyerek. Jó legyél, mert karácsony után felkerülsz a gyepálós listára, és úgy jársz mint balázska. Szigorúan kisbetűvel lesz írva a neved, és tudod, aki a medve halállistáján fent van... De mindegy, majd karácsony után. Most legyen békesség.
És a háború kapcsán is ugyan úgy elképzelhető, hogy egy olyan színdarabot látunk, amiben a tömegeket bábúként használva egy leosztott szerepekkel történő esemény van, ami manipulációra, hazugságra, megvett emberekre épít. Persze ez egy hipotézis. És, hogy tényleg valós-e nem tudom, de azt gondolom, hogy ez így van minimum egy kis részében legalább. És a megoldást nem tudom. Várni lehet talán, hogy hova forrja ki magát ez a helyzet. De talán egyet biztosnak mondhatunk: most van - lesz - egy fordulópont az emberiség életében. Mert most talán halmozódik annyi hazugság, aminek muszáj lesz önnön maga alá épített alapzatára - ami a hazugság - összeomlania majd, mikor a leghatalmasabbá duzzad. Minden szegmensében az életünkben. Azt gondolom ez jön most el. És, hogy ezen fog az emberiség túllépni/átlépni. Mi módon és hogy, nem tudom. Hogy mit él át közben egyéni és társadalmi szinteken: nem tudom. De azt gondolom, hogy most, ezekben az időkben menetelünk e felé. És talán esélyes, hogy a mi életünkben bekövetkezik ez a változás, valószínűnek tartom, hogy a hazugságra épített világunkban a hazugságok exponenciálisan fognak majd nőni adott pontokon és időkben. Ez egy lehetséges forgatókönyv szerintem. Nem biztos persze, mert minden okoskodás fakadhat részben vagy egészében önelégültségből is, így lehet ez egy abszurdum részemről. Fogalmam nincs. És látok egy ilyet meg érzek valamiféle ilyet. Mellette élem úgy az életem egyébként meg nagy részében, hogy: lexarom. Mert valamennyire igyekszem úgy ezek ellen tenni, hogy őszintén élek és próbálom megtenni azt, ami az igaz és ami csak nagyon kicsit hazug az én nyomoroncságom végett, amit nem szándékkal teszek. Legalábbis remélem. Aztán ennyi után úgy vagyok vele, hogy: utánam a vízözön! :)
Semmit nem művelt semmit az emberiséggel. (Legalábbis most ezt mondom, mert ez gondolom.) Az emberiség művelte önmagával, mert ha mondjuk nem a pénzre ugrottak volna lehetőségként - lásd támogatás kihasználása és ez által a statisztika eltolása oda ahova a támogatás miatt kell - akkor ez nem lehetett volna meg. De persze lehetséges az is, hogy ez pont bele volt kalkulálva: hogy az ember megvehető, hogy az ember elad bármit is a pénzért. Ha nem veszi észre az ember, hogy a pénzért mit tesz, akkor jön ilyen a világban. Ha a hazugságért eladja az igazságot, akkor ez történik, ami ebben az esetben is történt a világban.
COVID ügyben osztom a véleményed.Több ismerős,barát,kolléga hozzátartozói haltak meg covidban statisztika alapján.Végstádiumos,szerencsétlen embereket áttoltak a fertőző covid részlegre,miután elhunyt covid halottként lett nyilvántartva.A másik trógerság a lélegeztetőgép ostoba és szakszerűtlen használata.Olyan túlnyomást hoztak létre a tüdődben és az agyadban,hogy élettel összeegyzhetetlen hatása volt.Mindezt kb.150€/fő támogatás követte.Fortélyos félelem igazgat.Elképesztő amit az emberiséggel művelnek,légyen az kelet-nyugat……..
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen