pantya100

Regisztráció: 2021-02-16 18:49:46

Hozzászólások száma: 328

Utolsó hozzászólás: 2021-04-13 06:56


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Tréder Topik :o) ma, 06:45
nem vagyok azért vadon,mert elismertem!!Teszek fel,próbálok képet!!Nem titok!Nincs mit titkolnom és szégyelnem magamról!!
Tréder Topik :o) ma, 06:38
korán kelő vagy!És amúgy sajnos így van,kár lenne taglalni,tudod én belátom a hibáimat,lehet mégis csak...alkoholista vagyok??Pár nap és mindent megcsinálok,főzök,mosok,takarítok és akkor jön egy nyugodság,kéne inni pár sört...szóval így van!!Te pesti vagy Pápai vagy??
Tréder Topik :o) ma, 06:22

Igen!!!Emberek!Fiatalok voltunk és mégis szerettük!!!Nem öltünk emberekeket,nem öltünk állatokat és nem hordtunk maszkot az utcán és sehol sem,saját kis arcunkat hordtuk el a discóba és szórakozóhelyeken,ahol lassura fel lehetett kérni csajokat,de nem úgy ahogy hallom a sok degeneráltat,hanem egészen profin,jösz táncolni bazd+?:)))
de amúgy neeem!!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 06:06
Tréder Topik :o) ma, 05:52

https://www.youtube.com/watch?v=7ULdSRwbz-Y
Akkor még mi voltunk!
Mindenki Álljon fel amikor ezt a videot nézi!!
Tréder Topik :o) ma, 05:42

Amugy egy élet,egy életút!
Emir Kusturica producer!!!
alább
Tréder Topik :o) ma, 05:38

https://www.youtube.com/watch?v=ZlSm-wMf2yk
és a régi dolgokra gondoljunk
DAX ma, 03:44
az ember lecsúszott a homo sapiens fáról,eggyel lejebb!Az afrikai mutáns,vírus terjed.mert terjesztik!!A természet tisztulást akar,hogy ne öntsétek a tengerbe az olajat!!!!!!!
Tréder Topik :o) ma, 02:57
Tréder Topik :o) ma, 02:16

de ha tényleg kíváncsi vagy rá,akkor leírom::Az Igazságot!!Egy degenerált mutáns nemzet!!Ami fokozódni fog és egyre inkább megbontja a természet biológiai és biokémiai egyensúlyát!!Az emberek és nővények egyre szebbek,mert tunningolják a szervezetet!!De!!A természet normál biokémiai egyensúlya megbomlani látszik,lásd a különböző gyógyszerek és nagy hatású vitaminok és a nővényeknek adott kémiai tunningok által!!!
Nézd pl.ha egy növénynek túladagolod a vitamint,a mesterséges vitamint,egyszerüen kiég,elszárad!!!Az ember,a drága kis ember!!Soha nem folytattak még ekkora kisérletet mint most!!
A szemetek,a hulladékok már a másik bolygóra készülnek,mert ez a mocskos amerikai milliárdos,állitólag kijelentette,hogy 2 éven belül 3 milliárd embernek kell elpusztulnia!!!Ezért írtam azt amit írtam!!!
ui:azt tudjuk és nagyon jól tudom,hogy a nyugdíjasokat pusztitják!!!!
rtl híradóra vissza térve:7 percig bírtam!!!!!Sírás,kikapcs!!!A kis picike gyönyörű állatokat kidobták egy zacskóban az erdőben!!!!Úgy,hogy megfulladjanak!!!Ha láttál még gyönyörű kis pici kutyusokat...ohh Istenem
és a lény aki már elveszítette az Állati ösztönét is,megszül és belelöki a kútba a picit!!!
Na látjuk így végezetül a Magyarázatot!!Az ember lecsúszott a homo sapiens fáról,eggyel lejebb és ez okozza a vírus mutánsok terjedését,persze rövíden!!!
Tréder Topik :o) ma, 01:20

amúgy a tőzsdére visszatérve(kár hogy nem tudom a neved)a trump kormány sokkal keményebb volt,ami a tőzsdéknek szimpi volt!!
Meglátásom szerint it hatalmas kijózanodás jön,hatalmas eséssel az igazi usa helyzet,egy gyenge erejű bidennel!!
DAX ma, 01:14
amugy különben szerintem a biden kormány nem lesz olyan kemény,mint a trump volt!!!Jön a válság újra a wall streeten,kiábrándul hamarosan a tömeg!!!
Tréder Topik :o) ma, 00:21
az ápolónő képzést pedig hagyjuk!!!Katasztrófális!!!pszichológiai teszt,azt szeretném,hogy egyáltalán bejussanak a középiskolába!!!!!Emberekkel bánunk,könyörgöm!!!!!!!Nem egy tárgyal,habár egy üzemi munkás felelőséggel tartozik az elvégzett munkáért!!!Ezek nem!!!Találkoztam olyan nővérrel,hogy nem tudta beszurni a branült a kis betegemnek és akkor még őneki áll feljebb,hogy össze-vissza szurkálta!!!!végül én,én tettem be neki az infuziót!!
Tréder Topik :o) ma, 00:11
kár,hogy ennyire optimista vagy a magyar eü.kapcs.!!Majd ha anyuka és netán valamelyik krónikus beteg hozzátartozód odakerül,nem ezt fogod mondani!!
Tréder Topik :o) hétfő, 23:59
olvasd ,ne légy elvakult!!!Kérlek!!
Tréder Topik :o) hétfő, 23:57

egy kis monolog,akinek nem tetszik,ne olvassa!
60 éve járt először az ürben Jurij Gagarin egy Szovjet ember!!Manapság azt az időszakot tekintik,ezt tanítják a "lényekkel",a 20.század 2.legsötétebb időszakának!!!
csak a hidegháború legsötétebb évtízedeiben az ember és gyermeke,nem egy degenerált lény volt,akik manapság már a biokémiailag bekódolt ösztön is kihalni látszódik,mert az állatvilágban a Nőstény ragaszkodik és Védi a gyermekét,óvja!Manapság az rtl híradót szoktam megnézni,már ameddig bírom,függő a pillanatnyi lelkivilágom,ma 7 percig birtam és elsírtam magam és kikapcs.látván,hogy mire képesek bizonyos fejletebb lények,az emberek!
Mivel mostmár hála a "b"kategóriás bandának és még az én szeretetem és szívvel,ésszel és Tisztességgel sem sikerült visszaszorítani a hozzátartózóim betegségét,ezért még a laikus hozzátartozókat is kell figyelmeztetni a fennálló problémákra,főleg egy ilyen időszakban!!!ez a baj,hogy senki nem tud semmiről semmit!!!Megyünk az utcán,betegnek nem látszó emberek jönnek,mennek szembe!!És akkor megkérdőjelezzük,hogy valójában igen???Visszatérve vírus:igen
Természet:igen
Ember:igen      ez mind pozitív teszt a vírusnak és terjedésének!!!olyan eszméletlen mutáciok lépnek fel,ahogy az ember zsigereli a természetet.......folyt köv.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja hétfő, 23:00

bocs,nem rossz indulatból írtam,csak magában az ember gondolj vissza az elmult 10 évre!
pl.!!Most lazítottak,azt mondják!Úgy lazítottak,hogy ha én bemegyek a sparba 1(!)azaz egy db kifliért,akkor nagy kocsit kell 100ft-os betétért tologatnom!!Ez a fidesz féle segítség,hisz senkit nem hagyunk az árok szélén..........
hanem két lábbal rugdossuk bele!!!!
Tréder Topik :o) hétfő, 22:14

Nem tudom!!!Maga a járvány kirobbanása sem véletlen volt,az én megítélésem szerint!!Az,hogy ezek az oltások hosszú távon milyen hatással lesznek,azt még nem tudni!!Rövíd távon pozitív,dee...nem látunk bele,a feljebb írtam alapján,én szkeptikus vagyok már az emberekkel kapcsolatban!!!
figyelj hölgyem!Lehet egy újabb válság eljövetelét adagolják most ezekkel a problémás vakcina infókkal?!!
ne ilyedj meg kérlek,ez csak saját megbizhatatlanságom eredménye,az én kiábrándultságom,nincsen semmilyen olyan info ezzel kapcs.amiről te nem tudnál!!!
leírtam az elmúlt 1 hónapban itt,hogy mennyire csalódtam abban,amiben hittem,legalábbis ezt az országot tekintve!!Itt csak a kényszer ápolók és a "B" kategoriás orvosok  maradtak,ez pedig biztos számomra!!!

friss hírek További hírek