Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sajnos Nedden ma nem írt.., Amerikai inflációs adat lesz 13.30 kor … mától kezdve egyre fontosabb adatok események lesznek . Péntek BÉT szünnap viszont a világ nem fog pihenni elsején … szóval na …👀
Jó reggelt! Álmos szemekkel jól érzékelem, hogy akciós az ezüst? Főként, ha ránézek az arany chartra, amit Kína nem nyomott le hajnalban-ellentétben az ezüsttel.
Hát ez az. Néha elkezdenék vásárolni, azzal az elképzeléssel, hogy majd a rosszabb vételeket eldobálom kis felkörnél. De ez ált. nem sikerül valamiért.
Én azért vettem ma is meg tegnap is egy kicsit mert mindig az van hogy pont nem kapok. A múltkor egy hajszálon múlt hogy nem kaptam 18400 alatt .. mire betettem pont 415-re ugrott ... Utána meg már nem kellett mert drága volt. Lehet most ez az utolsó lekör a 20k előtt, és utána ugyanaz lesz mint a Richter hogy szépen menetel egy-két ezret még Ath után
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)