Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én OTP-t vettem de már kezdem sokalni ami van ... tényleg leakarunk menni az új TL97-é? elvileg holnap pénzem kötvény eladásból ... toljam még az OTP-be ... korán kezdtem venni és most a mai záróval mínusz 1%-on vagyok ... és most hogy írom a TL93-m nem hígítottam az már mínusz 6,5% ... :-( Ja és auguszus óta shortban voltam ... átfordultam és tessék ... :-) Ez BÉT nekem ... csak MTEL fial meg néha a Gedeon Richter.
Nagyon köszönöm, ez tényleg megtisztelő, de én épp olyan tanuló vagyok mint Ti! !!!! Tudjátok, hogy kitől tanultam, tegyetek Ti is így és nem jártok rosszul!!! Köszönet Neki! Szoktam volt írni: Grazie! Arccal vasút felé, éljenek a pingvinek, a TA mindenek előtt, mert matek az egész világ!
Mi sokan, ezt így szerettük volna. És te, ti, nem tartoztok semmivel, ez nyilvánvaló. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, ez a topik ilyen, és talán ilyen is marad.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)