Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nyugat-Magyarország hasonló. Kb ennyi volt a béremelés, munka meg már alig van, cégek jelentősen leépítenek. Egyre többen nem találnak új munkahelyet. Viszont sok az ukrán és Filippíno gyári munkás. Ehhez még jön az, hogy jelentősen drágább minden, mint felétek, a bérek meg sehol. Hajdúszoboszlóról ideköltöző ember ledöbbent véleményét hallottam nemrég, teljesen mást várt ettől az országrésztől.
Ja, és fogalmam sincs hogy most az olaj esik van emelkedik mert HUF-ban kereskedem certifikáttal ... És vagy forint gyengül vagy az olaj esik ... a certifikát áll egy helyben ... :-)
Én az elmúlt 18 hónapra kaptam 6%-ot most elsejével ... Nem nézi a vezetőség az M1-et. ... És meglepően kevesen mondtak fel, ebből gondolom másutt sem jobb a helyzet ... viharsarok
Nem hiszem el, hogy neked erre is van chartod :) Véleményemtől függetlenül én is ezt vártam, és jelentősen profitálok belőle, de azért szomorú. Esetleg olyanod van, hogy az életkorral haladva hogyan csökken a nokedliszaggatás sebessége M1-en?
Az Eur/Huf a tervek szerint halad és el is érte az első célt. Kicsit elidőzött az ellenállásnál, de bocsánatos bűn! :) https://invst.ly/1711fz Sokat vettem anno :)
Tudom-tudom… aggódva nézem 🥶 Csányi papáék tegnap vették két kézzel az srv-ből az esést… pont a 61,8-on zárt… jó lenne ha innen pattanna inkább. Logikus esély nyilván nincs rá… 😂
Szerintem rosszabb már a helyzet, mint 89-ben volt. Elvesztettük a hitelünket, az egészségügyi és oktatási lemaradásunknak katasztrofális következményei lesznek, külpolitikai lépéseink egyértelműen jelölik az irányt. Gazdaságunk magánkézbe került, minden döntés és költés ennek van továbbra is alárendelve, csak arról van szó milyen csatornán szivattyúzzák a maradékot. Nem is tudom mit érezhetnek a közgazdászaink. De megérdemeljük, százezreknek kellene az utcán lennie, helyette csak haladunk a többiekkel a szakadék felé. Állampolgárként nyugat felé még nyitva van az út, de ugye tudjuk ez is mit jelent az országra nézve.
Jó reggelt! Úgy néz ki ma is izgalmas napunk lesz! :) Én hajnalban már két imát elmondtam az OTP TL97-ért… egyszer lehetne olyan, hogy nem a pingvin nyer… vagy legalább nem rögtön, csak egy felkör után! 🥶😂😂😂 Jó kereskedést mindenkinek! 🙃
Tudod anyámékat , engem is azzal áltattak utolérjük Ausztriát .. Ami fájó , hogy most annak kellene örülni , hogy előzzük Bulgáriát az utolsó előttit.. Na ezért tényleg “ megérte” rendszert váltani .. A féreg fapovával bejelenti ezt a faszságot … Kádár se hitte hogy egyszer vége lesz …
Sehogy. Ez jelenleg -10-15 év lemaradás. Nem véletlenül fordulunk másik irányba, más berendezkedés felé, európában ez elfogadhatatlan és példátlan eredmény.
Jó reggelt! Nedden, köszönjük a reggeli összefoglalót. Katasztrofális állapotban van a valutánk ismét, hmmm.. hogy ebből mi lesz. No meg abból, hogy a minimálbér és a versenyszféra 10-11, a átlag melós meg 5-6% béremeléssel számol majd jövőre. Nem kellett volna megnéznem a reggeli híradót, már megint el akarok költözni...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)