Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem az egyik számlán 2.784 ... :-( Másikon egy vétel van 2608 2024-10-18-án ... szóval degeszre keresem magam a BÉT-en ... ha ezüst és olaj nem lenne ...
Azt hittem nem jön le ennyire második körben De még a dupla aljas pattincs meglehet Most azon gondolkozom holnap utaljak-e be 2-3 millió forintnyi pmápot, hátha lesz MOL vagy OTP öntés Hol ütik ki a MOL certit? Ott lenne egy jó kis leszúrás
Váltsd át a kis US zászló mellett van egy lenyíló menű ... Micro Henry Hub Natural Gas Futures - Dec 24 (MNDc2) https://www.investing.com/commodities/micro-henry-hub-natural-gas-c1-futures?cid=1209165
Szerintem ott már a decemberi határidős gáz árát nézd. Az erste oldalon is 2024DEC-t ír. Jelenleg ahogy nézem 2.95$-on van. Így nem lesz kiütés, és remélem még nagyon sokáig így is marad. Üdv, egy sorstárs
Valaki érdekelt még erstés gáz certifikátban? A rollovernél TL93-ban az új kötési ár 2,54; a mostani gázár 2,42. Valaki említette, hogy ilyenkor nincs kiütés. Ilyenkor a korlát ár mikortól érvényesül? Előre is köszönöm a választ.
Nem csak innen vettem. Vaterán is van néhány megbízható aranykereskedő. Jó pár kisebb érmét vetem magánszemélytől is, szintén Vaterán meg Jófogáson. Mindig csak személyes átvétellel. Előrefizetés csak a Pénzverőnél volt.
És hogy áll az átlagod? Én 500-at vettem 2596-ért. Azon filózom, hogy lemennek-e a70-es certiért. Mert kb oda kellene beállni. 2600 felett biztosan nem akarok venni a magam részéről.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)