Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Írtam a bávnak, ezt válaszolták: Először is elnézést kérünk a kellemetlenségért. Az áru beszállítás folyamatban van, legnagyobb valószínűséggel a jövő hónap elején lesz elérhető a tömb. Addig is kérjük szíves türelmét. Természetesen a szerződési feltételek nem változnak. Amint a kezünkben lesz a sérülésmentes tömb, jelentkezni fogunk. Még egyszer köszönjük türelmét. Az eladó is rendes volt mikor mutattam neki a repedést mondta hogy hát akkor ezt ő vissza is küldi. Tehát nem akarta tukmálni. Még előtte védő papírt is akart adni hogy abba tegyem.
Se a 30 -as tábla nem érdekelte ,se a macisajt, ment mint a meszes, úgy 70 -el telibe vágta oldalró a másikat aki szintén nem 50-el ment. :). Szomszéd kerítése oda de a beton alapnak kutya baja, az 1900 -as évek elején tettek bele anyagot rendesen. :) Egy Alfa és egy Audi kuka lett.
Ha elhoztad volna, akkor addig nem is lett volna vele problémád amíg el nem akarod adni. Megveszik persze hibás csomagolással is, de csak jóval kevesebb, törtarany áron. https://www.bavdeluxe.hu/Befektetesi-arany Az oldalukon egy szóval sem írják hogy használt, hibás tömböt veszel amikor rendelsz.
Tegnap voltam a bávnál, végre megjött az aranyam. Mikor fizetném ki, észrevettem, hogy meg van repedve a csomagolása...Úgyhogy nincs aranyam...Nem vettem át. Most nem tudom mi lesz, mert lehet a báv nem fog belemenni, hogy annyiért odaadjon egy új tömböt, az 1 unciás ára 44 ezerrel lett drágább múlt hét óta mikor lekötöttem...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)