Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Remélem nem érti félre! 😃 "Veszi a lapot, aki veszi a lapot!"🤣Ennek (gáz) pattani kell nemsokára, ha meleg lesz a tél, akkor nem lesz hideg. :) Tegnap mondtam, hogy még nem az alja és eshet még, tehát nem értem aki kapkodott vele! Fent is koppig ment, vagyis az ellenállás vonaláig! Ki kell várni a fordulást, az az egy, vagy két gyertya nem veszteség, mert vissza kell/kellene menni a felső trendvonalig! Elméletileg... ) Garancia persze nincs!
Örülj ezeknek a megpróbáltatásoknak! Nehéz elviselni ez kétségtelen. De hidd el szerintem jobb mint nekem aki a betegsége miatt családot sem alapíthat. Sőt, éves PET CT vizsgálaton nézhetem én fogok e még élni plusz egy vagy két évet! - Gratulálok gyermekedhez! Bármi fura kamaszkori szertartás jön azt élvezd!
Jaj, végre itthon. Megy a hülyéskedés itt össze-vissza, ezüst meg közben 32,8 ! itt azért már eladnám mindet, de nem tudom. Visszafogtam magam, 2400 certit adtam el, azok értek célt. Bezének: gáz valóban nagyon gáz, nem vettem ma 2750 van.
Ha nem tudnám miről van szó azt mondanám a "vegyél neki gázt" sértő. De szuper jó kívánság szerintem részedről! Hiába na, aki érti a poént az érti! És ha meleg lesz a tél? :) ?
Hogy van-e? A havi tőzsdei kerestem kevés lesz rá, és a végén a traumán kötünk ki .Az asszony nem nyugszik, mert nem jó szögből látja a gyereket. Már kockásra ültem a seggem és még el sem kezdődött.😭
Sajnos az egyéniség az mindig többe kerül mint a másság.... Imádom, hogy van aki lepontoz vagy sem, de van akivel megértem magam:) Imádom az egyéniséged! De mindenkiét aki nemáll a sorba és van saját véleménye!:) Köszönöm
Te tényleg van még ilyen szertartás! Gratulálok Lányodnak! De ami nekem a legérdekesebb , hogy nekem több mint 25 éve volt a szalagavatóm. Ekkor az ember csak-csak visszaemlékszik, saját emlékeire. :)
Akkor minden rendben. Én a kisebbik lányom szalagavatóján vagyok. Nálunk jó a hangulat. Az asszony mondta, hogy senki nem foglalhat helyet, ezt a szülői értekezleten kūlön kiemelték, amikor odaértünk a célterületre és kiderült, hogy három nő foglal 40 helyet.Akkor az asszonyból kijött a Dred Bîró. Kértem ,hogy üljünk a másik szektorba, de Ö nem, mert a szülóin megmondták. Mikorára vége lesz lehet elválunk.
silver: piros fibo kanóc nélküli célár, a zöld a normál, kanócos! Gáz alakul, de nem túladott naposon! A piros fibo az órás célára. Órás rsi 27.x, de szereti a 20 alattit! :)) Silver/Gáz https://ibb.co/zQ8bQ8m https://ibb.co/thL7YwG
Mindig ezt csinálják. A gázból a longosoknak nagy a tőkeáttétele, vagy már ki vannak ütve. :D Nyáron is volt egy olyan időszak, amikor nem volt long certifikát. Egyébként a TL93-at még augusztusban vettem 2,3 körül, akkor még ugyanez a certi valamivel több, mint 3-as tőkeáttételű volt. :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)