Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mit össze hisztiztem aránynál de Nedden megnyugtatott utána a dxy miatt de szintén jöttek józan hangok pl Ripple - Rónai kolléga - kösz mindenki jó ez a topik👍
Így van! például én a kockázat elemzésre építek. Nekem a stop az első és abból számolom ki a célokat..... De imádom a humorod, bölcsességed! De még akkor is ha nem mindig értünk egyet! Sőt ez a lényeg! :)
Kedves Valíz, ugye emlékszel amikor múlt hten bejeleztem, hogy mos vegyük az aranyat! Utána bezuhant az ár, de a forrás biztos volt benne! Nem olyan kispályás mint én.
az ütős megjegyzés azért volt, hogy nem kell foglalkozni ilyenekkel! :) Ennyi erővel elüthet a villamos is és kész. Nem tudjuk befolyásolni egyes dolgokat, tehát nem foglalkozunk vele, majd csak akkor, ha valós lesz!
Ó, akkor rendben! Nem szólt még nekem, csak kérdezte megtaláltalak-e. Köszönjük szépen a bizalmadat mindannyiunk nevében. Hogy megbánod-e? Hááát. Majd elmondod :)))
Dollár index gyengül . Azon gondolkodtam lassan annyira magas az arany és ezüst ára hogy eljutunk oda hogy mindenki azért veszi mert később csak drágább lesz .. Aztán berobbant k tényleg 3000 te meg 40 dolcsira … Itt úgy látom lassan muszáj ezüstöt is tartani folyamatosan nem csak aranyat 👀 eddig szép az ezüst ..
Hogyan érteném félre!? Örülök, hogy olvasol! Te szuper vagy TA szinten én meg iparkodom ezt elérni FA szinten. Na de ez várj idézem: "ha meleg lesz a tél akkor nem lesz hideg" - ez ütős megjegyzés!:) -Vazze jó a humorod! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)